reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Oj dziewczyny tez mam teraz zmarwienie. Wczoraj sie przytulalismy a dzisiaj boli mnie brzuch. Nie dokucza mi mocno ale jednak. Mimo, ze bylo superfantastycznie, to chyba trzeba bedzie z tym skonczyc. :no:
A nie masz tylozgiecia macicy?
Ja niestety mam i teraz seks to dla mnie katorga, caly nastepny dzien boli mnie brzuch

reklama
Dziewczynki, doly precz! Choc jak znam zycie, mina dopiero po swietach.

Wrocilam z zakupow i wynikow i niestety, cos sie przedzwigalam, troche zs ciezkie torby mialam :/ ale juz wszystkie zakupy porobione, bede sie byczyc prze godzinke, a potem do roboty, jak zmeczenie i bol zelzeje

Ostatnia edycja:
Dołączę i ja. Wesołych Świąt życzę wszystkim. Przed Świętami nie chce zamulać, więc nie będę pisać o swojej sytuacji itp. Może później się wyżale. Spokoju życzę. I żeby znalazł się w rodzinie ktoś, kto choć trochę kiwnie palcem, żeby Wam ulżyć kochane! ;)

Dziewczyny ja też mało się udzielam na forum. Czy faktycznie przenosicie się na zamknięty wątek? jeżeli tak to szkoda, bo pewnie ciężko będzie się skontaktować z Wami. Zostaniemy tu same:(

Jejuuuu z tym zamkniętym wątkiem, to nie o to chodzi zupełnie! Tylko o to, żeby np napisać coś bardziej osobistego. Główny wątek zostaje tutaj - dobrze myślę? Ja np mam takie imię, że nawet się tu nie przedstawię i nie chcę, żeby było ono używane na wątkach otwartych, bo ktoś mnie może namierzyć, a po co mi to?
Dostałam pisaki w drugim sklepie, do którego pojechałam, yeah! Pierniczki schną, zaraz obiadek, potem ugotuję warzywa i pokroję je na sałatkę jarzynową, żeby było coś na świąteczne kolacje. Jemiołę też kupiłam, nawet samochód zdążyłam umyć, choć kolejki na myjkach straszne wszędzie. Także obrobiłam się pięknie, jestem z siebie dumna:-p

graza watek zamkniety jest po to aby sie zwierzac z bardziej osobistych spraw czy wklejac fotki..nie znikniemy z glownego tylko bedzie jak dotychczas..na pazdzierniku zamkniety traktowalysmy jako pokoj zwierzen ze tak powiem:tak:

dziewczyny bo kazda z Was dostanie klapsa za moment:wściekła/y: ..przestancie dzwigac..i postarajcie sie wszystko wolniej robic..mezow...chlopakow...zagonic:-)

musze was dokladniej poczytac bo polowe zapomnialam co odp ehh dolaczam do klubu sklerotyczek:sorry2:

kurcze, obiad zrobiłam i macica zaczęła mi się stawiać :( To chyba przez moje tyłozgięcie. Ale czuję sie z tym fatalnie, godzina stania przy garach okupiona skurczami :(
ide leżeć.

widzę, że humory Wam dopisują - mi nie bardzo :frown:

byłam zrobić ten PAPPA i dopiero na miejscu dowiedziałam się, że miałam na to 24 godziny :baffled:
co ciekawsze, badanie kosztowało 175 a nie 60 zeta. najpierw pani w rejestracji skasowała mnie, a później w laboratorium dowiedziałam się, że miałam na to 24 godziny, a minęły 3 dni :nerd:

fajnie. teraz pewnie ten test w ogóle nie wyjdzie. ja będę się denerwowała przez całe święta, bo podobno PAPPA robi się między 10 a 14 tygodniem, a jak przyjdzie mój zakupany wynik to będzie już chyba 15 tydzień mojej ciąży, a zaraz potem wizyta.

także PAPPA i 175 zł mogę zrobić PAPA :nerd:

wróciłam do domu i się popłakałam, bo mam już tego wszystkiego dość. tego nie jedz, bo jesteś w ciąży, tego nie rób, bo jesteś w ciąży, sprzątaj, bo ciążą to nie choroba, nie udawaj, że nie masz siły pościelić łóżka...

najchętniej to bym gdzieś wyjechała do tego lipca i siedziała sobie sama nie czytając o żadnych badaniach, zespołach DOWNa, toksoplazmozach i innych kupach...

po prostu mam kryzys :(

makotka mam nadzieje ze juz lepiej....wszystko napewno bedzie dobrze!!! nie zamartwiaj sie nie warto:tak:

Ha, teraz to dobre wytlumaczenie;-)

Minisia ja tez wczoraj swojego m poprosilam o ogorki kiszone i przyniosl i szklanke sobie wypilam a jemu nie pozwalam ich jesc, bo to moj ostatni sloik i biedny niepocieszony. Dzisiaj kupilam sok z kapusty kiszonej i stwiedzilam, ze z malym mamy juz co pic w swieta.

Glod coraz wiekszy mi doskiera ale staram sie jesc rozsadnie. Waga poki co stoi w miejscu a brzuszek sie powieksza

i jak samkowaly co???:-D

Widzę,że różne nastroje nas nachodzą, ale już jutro wigilia i może choinka nas rozweseli. Trzymajcie się wszystkie na te nadchodzące dni i żeby wam miło było spędzić ten czas w rodzinnym gronie

dziekuje kochana Ty rowniez mam nadzieje ze spedzisz wspaniale te swieta i nadchodzacy rok bedzie tylko lepszy od obecnego..

Kochane - jako, że wieczorem wyjeżdżam na święta - już teraz składam Wam życzenia spokojnych i udanych Świąt :**
Zobacz załącznik 600326

Trzymajcie się kochane cieplutko :)
Wesolych swiat Haust!!!:tak:

Witajcie:)

Bardzo mało się udzielam, bo dopadła mnie jakaś "dolina" świąteczna...Mam nadzieję, że to się zmieni i będę z Wami na stałe:tak:

Czytam, że u Was przygotowania pełną parą:-) Ja od rana sprzątam, prawie skończyłam. Teraz jadę na zakupy i zostały mi do upieczenia strucle i sernik. W sumie Święta spędzimy u moich rodziców. Aha i jeszcze mam do upieczenia pierniki:-( Coś mnie brzuch poboluje i chwilę usiadłam.

Niech najbliższe Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki!

Wszystkiego najcudowniejszego dla Waszych rodzin i kruszynek w brzuszkach:-)

dziekuje Zdrowych i Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia Tobie rowniez kochana zycze!

Witam:-)

My juz po ostatnich zakupach:-)

Widze ze wiele was drezy kiepskie samopoczucie! Trzeba znalesc troszke pozytywow:-)
W zeszlym tygodniu ja sie z nim zmagalam ale jest lepiej:-)

Malgorzata to nieciekawie jak te ataki tak czesto sie powtarzaja:-\
I jak znalazlas troche spokoju?

Kurde naprawde mam skleroze!!! Mialam cos napisac paru dziewczyna i wypadlo:-\ bo pare stron bylo do przeczytania:p
Od paru miesiecy kupuje te sama farbe do wlosow i co? Dzis poszlam kupic i okazalo sie ze niepamietam co to za numer wrrrr:mad::mad:

Co do watku to troche niesprawiedliwe...ze beda te co codziennie pisaly...ja sie rzadko odzywalam ostatnio ale mdlosci niestety niedawaly mi normalnie funkcjonowac:-\ ale czytalam was na bierzaco...teraz mam sie coraz lepiej i zaczelam po malu sie wdrazac...ale juz wedlug Was nie nadaje sie:-\ szkoda....
a czy ktos powiedzial ze ty nie bedziesz??? nie lubie jak ktos odrazu tak pisze??? watek zamkniety bedzie dla osob ktore najczesciej sie udzielaja tzn ktore znamy dobrze i komu uwazamy ze mozemy powierzyc swoj sekret bo caly sek w tym watku...inaczej bysmy pisaly na ogolnym a nie sadze ze ktoras z nas chce pisac o osobistych sprawach i zeby czytaly osoby zadko sie udzielajace czy tez ktos z innym watkow....

Jagodka spoznione zyczenia :)

Minisia to ja mialam taki zryty sen :/

Dziewczyny mam dola...

Cos od wczoraj mi sie tnie w tel to forum i nie moglam nic pisac :(

co sie dzieje dlaczego masz dola??

goraczka swiateczna widze nas dopadla ...ja wieczorkiem przesle zyczenia bo od rana jade na zakupy a potem gotowanie i pieczenie..

nie przemeczac mi sie mamusie!!:tak:

kochane co do zmywarki jak ja wam zazdroszcze!! wlasnie planuje zakup w boxing day kuchenki i zmywarki :)

reklama
Do góry