reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
witam
kum fajnie,ze wszystko ok to teraz spokojnie czekaj az do rozwiazania;-)
tynka-gratuluje chlopaczka,ja mam badanie w pon moze tez mi powie co tam siedzi w brzuszku
bylismy dzisiaj u Basi w zlobku ,dzieci dostawaly prezenty z okazji trzech kroli,mala dstala parasol w myszke miki i jest przeszczesliwa bo uwielbia i parasole i myszke,wszystkie dzieci byly poprzebierane w mikolaje,pastuszkow,balwanki ,aniolki i nawet byl chlopczyk choinka......jak mi sie uda to wrzuce fotke,bylo bardzo milo i glosno a wieczorem idziemy do teatru starszy ze swoim klubem plywackim ma odebrac nagrode,wiec dzisiaj mam dzien imprezowo -wyjsciowy
1487301_468486639923724_252884274_n.jpg
:-)
1531580_468488663256855_1500506083_n.jpg

Ostatnia edycja:
sokoja, super reakcja rodzinki :tak:

jagódka, hubson, pochwalcie sie jakie macie aparaty?

hubson, ja tez wczoraj z m na Hobbicie byłam :-) pupa mnie od siedzenia rozbolała z reklamami 3h siedzenia.

Canona 6D, z obiektywem 24-70 mm f/2.8. L USM, mam też 50mm 1.8. i kilka innych obiektywów do Canona 500D, którego też posiadam, w ogóle cały mój osprzęt zajmuje mnóstwo miesjca
Ciesze się, że u Was na usg wszystko ok:tak: Też mam brzuch trochę bardziej wypukły z prawej strony;-)

Witam poświątecznie dopiero teraz :-)

la luna śliczna córeczka (po bucikach rozszyfrowałam hihi), no i prezent bombowy :-)

mój synek wczoraj dostał ostatnie prezenty, no i od dziadków kasa była - z jednej strony fajnie, że jakiegoś badziewia nie kupili, z drugiej to Mati jest w takim wieku, że szuka prezentu i autentycznie się cieszy, a tu kopertę znalazł. Trzeba to zmienić :-)

w święta odkryłam cudowny środek na przeziębienie - syrop z pędów sosny - mówię Wam - cuda zdziałał :-D no i jest bezpieczny w ciąży :-) jakby co to polecam :-)

hej dziewczyny :) mnie ciagle cos boli:( to posladek, to kluje pepek, to pod pepkiem to podbrzusze, raz z lewej raz z prawej :( chyba brzuszek rosnie :) wzielam dwie tabletki furaginu bo nie wiem czy to czasem nie pecherz... :) co tam u was ? jak samopoczucie ??

cześć mamusie:)
witam was po świętach, dawno mnie tu nie było, ale święta i przygotowania pochłonęły mnie w całości i nie miałam czasu ani sił żeby tu zajrzeć, ale dziś nadrobiłam wszystkie zaległości :blink:
gratuluję udanych wizyt!;-) ja na usg prenatalne muszę poczekać do 14 stycznia.... więc nie pozostaje mi nic innego jak uzbroić się w cierpliwość.
Samopoczucie też już lepsze, mdłości prawie ustały i apetyt wrócił, ale spać mogłabym non stop:-)

tynka123- to super , że zaczęło się wam jakoś układać:blink: gratuluję synka i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

la luna- śliczna mikołajka :-D

ewa666- mnie też pobolewa czasem brzuch, ale lekarz powiedział, że to więzadła się rozciągają, także pewnie jest w porządku :tak:

reklama
hej dziewczyny :) mnie ciagle cos boli:( to posladek, to kluje pepek, to pod pepkiem to podbrzusze, raz z lewej raz z prawej :( chyba brzuszek rosnie :) wzielam dwie tabletki furaginu bo nie wiem czy to czasem nie pecherz... :) co tam u was ? jak samopoczucie ??

Ewa, mam to samo. Najbardziej dokuczaja mi kłucia po prawej stronie podbrzusza, tam gdzie jest maluch. Trochę mnie to martwi a wizyta dopiero w poniedziałek. Poza tym strasznie wszystko mnie wkurza i bardzo łatwo wyprowadzić mnie z równowagi... te harmony. A już jak po raz kolejny słyszę "zobaczysz jak urodzisz" to mnie po prostu nosi... Chyba jakiejś melisy potrzebuję.

Do góry