reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Angelika GRATULUJĘ :-)
Któraś mówiła o ruchach dziecka - wiecie, że ja też coś takiego poczułam, wiem, że to za wcześnie, ale tak samo w poprzedniej ciąży odczuwałam pierwsze ruchy płodu :tak:
Ciuszki mam po starszej córeczce - DUŻO ciuszków, dołoży mi jeszcze przyjaciółka po swojej córeczce i chyba się nie wygrzebię :-) no chyba, że będzie chłopczyk, to wtedy zobaczymy :-) w zabobony nie wierzę, ale mam wewnętrzną irracjonalną obawę przed kupowaniem ubranek za wcześnie :zawstydzona/y: w pierwszej ciąży to dopiero kupiłam pierwszą sukieneczkę jak byłam chyba w 6 czy 7 m-cu i to za namową przyjaciółki :-)

Mi już szwagierka dzwoniła z gratulacjami i mówiła że przynajmniej nie będę miała problemu z ciuszkami bo ona ma 11 mies, syna także wyprawka będzie:) ale i tak pewnie coś kupie dla własnej satysfakcji:)

reklama
dziewczyny a jak z ubrankami i całą resztą? kupujecie już czy się jeszcze wstrzymujecie ? mi narazie moja mama (przeszczesliwa przyszla babcia) zrobiła cudny sweterek i czape na drutach no i działa dalej ;) ale sama nie wiem kupować czy nie..tyle.tego jest ze najechetniej juz bym sie zabrała od tych najmniejszych rzeczy..
poczekam do 7-8 miesiąca a kupię pewnie w 9.boję się zapeszać.

jeszcze biały i zielony,pomarańcz(np. biało pomaranczowe paski) jest uniwersalny:)

Ostatnia edycja:
Mnie po synku nic nie trzeba dokupować, jak będzie dziewczynka to dużo mi siostra da. Tylko że ona miała jesienne dziecko a u mnie będzie letnie, wiec trzeba będzie rampersów letnich podokupować.
Jeśli chodzi o uni-sex, to żółty i zielony moje panie. My tak synowi pokój zrobiliśmy i jest bomba dla obu płci :)

ja mam dużo ciuchów po moim Matim, siostra po swojej córeczce, więc możemy się wymienić (ona już wie, że będzie miała synka). No chyba, że u mnie będzie drugi synek :-D Pewnie i tak coś dokupię, bo nie będę mogła się powstrzymać hihi

a ja się dzisiaj skusiłam:)troszkę kolory nie wyraźne.
IMAG0161.jpg

Załączniki

• IMAG0161.jpg
    IMAG0161.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Ja z zakupami też narazie się wstrzymuję, ale myślę, że nie ma też co czekać do samego końca, z dużym brzuszkiem latanie po sklepach może być już uciążliwe :tak:
fajnie, że niektóre z Was znają już płeć, ja mam kolejne usg 14.01 będzie to już 13 tydzień i mam cichą nadzieję, że te już będzie coś widać :)
Na początku z mężem chcieliśmy synka, ale teraz jest nam wszystko jedno, byle było zdrowe:blink:

Do góry