reklama
No to i się troszkę wygadam. Zawsze troszkę lżej na duszy. Męża nie ma mnie kto sprowadzić na ziemię i wyobraźnia mocno pracuje zwłaszcza w nocy...
Wczoraj wizyta z usg, długość 7,5 cm, N.T 1,5, łożysko nisko schodzące. A więc mam nowy stres. Dopiero się uporałam z krwiakiem, a teraz to. Taka chyba moja uroda,że nie mogę przejść bez przygód. Poprzednio leżałam od 5 msc, teraz zwolnienie od 8 tyg.
Ale przynajmniej mamy niezłe wyczucie, 1sz ciąża termin na 20lipca,ur. 16. 07, teraz z USG i miesiączki 13 tydz 4 dni termin 20 lipca , tyle ze raczej chłopiec tym razem, choć wszyscy obstawialiśmy kolejną dziewczynkę.

Wczoraj wizyta z usg, długość 7,5 cm, N.T 1,5, łożysko nisko schodzące. A więc mam nowy stres. Dopiero się uporałam z krwiakiem, a teraz to. Taka chyba moja uroda,że nie mogę przejść bez przygód. Poprzednio leżałam od 5 msc, teraz zwolnienie od 8 tyg.
Ale przynajmniej mamy niezłe wyczucie, 1sz ciąża termin na 20lipca,ur. 16. 07, teraz z USG i miesiączki 13 tydz 4 dni termin 20 lipca , tyle ze raczej chłopiec tym razem, choć wszyscy obstawialiśmy kolejną dziewczynkę.
ja mam 5 cm i 1,5 nt. spokojnie.No to i się troszkę wygadam. Zawsze troszkę lżej na duszy. Męża nie ma mnie kto sprowadzić na ziemię i wyobraźnia mocno pracuje zwłaszcza w nocy...
lipcowy maluszek u mnie już 3.jeden syn z 21 lipca 2 z 6 lipca,a obydwaj termin mieli na 24 lipca i teraz tez tak mam

Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za mamusie lezące
ja po wczorajszej wizycie
malenstwo nie chce sie ujawnic
nogi zgiete, pepowina miedzy nimi i bokiem siedzialo
lekarz mowil ze idealnie rosnie bo kazdy wymiar wskazywal na 15w6d
oby tak bylo juz zawsze. Gratuluje wszystkim
super zdjecia
Ja juz po wizycie..krew..mocz ok..jesli chce toxo to mam osobno u lekarza poprosic o skierowanie..ale powiedziala ze jak mialam koty to teraz to I tak juz nie ma znaczenia bo skoro juz ich nie mam to dziecku nic.nie grozi..
Dostalam szczepionke przeciw grypie I co najwazniejsze slyszalam serduszko
ahh fruwam ze szczescia
Dostalam szczepionke przeciw grypie I co najwazniejsze slyszalam serduszko
szmaragd44
Zaangażowana w BB
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Ojej, bardzo mi miło
Magdalenka - hulajnoga?![]()
hahaha, o tym samym pomyślałam!!!!

ps.w piątek idę na wizytę (tym razem prywatnie) w piątek by zobaczyć kto tam mieszka w brzuszku, gorzej jak Maleństwo będzie się wstydziło i nic nam nie pokaże, buuuu
Ostatnia edycja:
Hubson
Fanka BB :)
Szmaragd, ciesze sie, ze jest w porzadku :-)
Takie male ludziki, a juz sekrty przed starymi
Takie male ludziki, a juz sekrty przed starymi
reklama
ninja_muffin
Fanka BB :)
Szmaragd fajowsko, że z maluszkiem wszystko dobrze
a nie masz zdjęcia bardziej z profilu? pytam, bo mi przy określeniu płci pomógł bardzo ten link który kiedyś dziewczyny wrzucały o tym jak na usg rozpoznać płeć. Jeszcze zanim lekarz cokolwiek powiedział już wypaliłam, że widzę dziewczynkę