nadrobilam

i przez to zglodnialam na maska a fasolke po bretonsku to moj M robi najlepsza na swiecie. Chociaz chodzi za mna zupa serowa teraz... zreszta wszystko bym zjadla
Dla mnie dziewczyny tez pasuja na moderatorki takze chyba jednoglosnie wybrane
Czy wy tez czujecie brzuszki tak jakbyscie ciagle je wypychaly? Czuje sie tak non stop i nawet ostatnio probowalismy z M nadrobic troche przytulanek i bylo mi bardzo ciezko a ponoc seks w ciazy ma byc takie fajny (i bylo bombowo na poczatku kiedy objawy byly jeszcze srednie).
Julia i Luna ja juz od dawna zaciskam kciuki za wasze badania i wierze mocno ze wszystko sie dobrze skonczy
Kochane, zobaczcie na nasze suwaczki, z dnia na dzien nie moge sie nadziwic jak to pieknie sie posuwa na przod. Chociaz dla mnie zawsze czas leci za szybko to jak na poczatku ten stres byl wielki i kazdy dzien sie wlokl tak teraz raz dwa kolejny tydzien za tygodniem

Moje belly best friend pokazuje juz 39% ciazy

) wow
Ja tez mam kindla i przeczytalam 1 czesc greya na raz, 2 mecze w podrozach, i chyba wezme sie za nia teraz bo tez mi sie nudzi mimo ze pracuje. Ale u nas sezon deszczowy i nie chce sie wychodzic nigdzie wiec siedze w domu. Poradzcie jakies fajne kryminaly czy romanse to sie zaopatrze
a co do nart to my bylismy w zeszlym roku, zreszta tak jednego roku zimowy urlop drugiego jakies tropiki a teraz kolej na dzidzie i jakos damy rade bez wakacji