reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja już dawno nic nie czytałam, muszę sobie coś ściągnąć na komórkę, wieczorami poczytam...

Szmaragd, właśnie to nie tobie ma być wstyd...

Ja też mówię o mnie i Oli w liczbie mnogiej: karmimy się, kapiemy sie, zabkujemy itp :)

Z tym zabkowaniem to moze przesada, ale cala reszte strasznie lubie :p

dokładnie tak jak ja robię :tak:

Dziewczyny a ja dziś wkraczam już w PIĄTY MIESIĄC aaaaaaAAAAA :-):-D:rofl2:

Moje gratulacje :) teraz szybko zleci zapewne...

Dzis mam wizyte. Bardzo dobrze, bo akurat mam problemy natury intymnej :p w koncu dowiem sie czy pappa zrobiony prawidlowo i pewnie czegos tam jeszcze

hej, wczoraj padłam z migreną, dzisiaj zaglądam i normalnie czytania a czytania :-)

Gosia, szkarlatyna nie powinna byc dla ciebie niebezpieczna, to paciorkowiec. Gorsze są wirusy. A czy synek wysoko goraczkuje? Dobrze potwierdzić szkarlatyne bo tu koniecznie szybko trzeba zadziałać antybiotykiem. Niektóre przychodnie maja juz cos takiego jak szybki test na paciorkowca. Nieleczona szkarlatyna jest niebezpieczna. No i 2 tyg po trzeba zbadać mocz i ASO. Ale mam nadzieję, że to nie to &&&&&

Moderatorki - wybór the best! :tak:

a może założymy wątek kulturalny? co wy na to? tak polecamy ksiażki, filmy itp

​wstyd przyznac, nigdy fasolki nie robiłam a zrobiłyście mi takiego smaka, kto mnie teraz zaprosi na fasolkę????? i może watek z przepisami? ;)

Arabelka dobry pomysl na watek z przepisami bo ja ciagle mam problem co tu ugotowac ;)
Tez chyba zrobie fasolke ehh narobilyscie smaka :)

byłam u dentysty. Siedze se spokojnie, zaczęła mi zęba otwierać, nagle ból
i za chwile moje dziecie fikołki wyprawia :)

hmm fasolka, chyba też męża namówię żeby zrobił :)

Gosia zdrówka dla dzieciaczka!

witam się:)
dziewczynki to tak dla wiadomości z miesiącami i tygodniami ciąży.
Miesiące i tygodnie ciąży

Przyjmuje się, że:
- 1 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 1 do 4 tygodnia,
- 2 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 5 do 8 tygodnia,
- 3 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 9 do 13 tygodnia,
- 4 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 14 do 17 tygodnia,
- 5 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 18 do 22 tygodnia,
- 6 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 23 do 27 tygodnia,
- 7 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 28 do 31 tygodnia,
- 8 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 32 do 35 tygodnia,
- 9 miesiąc ciąży trwa w przybliżeniu od 36 do 40 tygodnia.

http://dzieci.civ.pl/tygodnie-miesiace-ciazy

Ostatnia edycja:
dzeiń dobry

ja dziś mam wizytę, ale bez usg. pewnie mnie opi***&&^ za wagę, ale nie wiem już co mam robić, żeby stanęła.... nie jem słodyczy, nie jem więcej niż przed ciążą, nie jem smażonego, tłustego itp, a ona leci i leci w górę....

reklama
Do góry