reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Ewusia miałam w 12t6d dokladnie, ale on nic nie mowil o zadnych pomiarach, i to usg trwało w sumie nie długo a pisałyscie ze u was ok 20 min, wiec raczej chyba by nie zdarzyl wszytskiego pomierzyć, jak sie pytałam co i jak to tylko powiedział że wszystko jest dobrze i to tyle... ;> wiec sie marwtie bo Wy macie szczegolowe dane a ja w sumie nic, no ale tłumacze sobie ze to lekarz wiec chyba wie co robi, nie wiem , juz przerobiłam tylu ginów...

reklama
Wiec :-) dzidzia ma 15cm i termin mam na 26.06 . Dzis dr potwierdziła ze bedzie CHŁOPCZYK :-D CIESZE SIE BARDZO :-D a Maż hehehe dumny i córa tez sie cieszy :-) SDC14898.jpgSDC14899.jpg oto klejnoty Naszego synka :-)
a zapomniałam napisac ze dzidzia jest o tydz starsza jak na suwaczku

Załączniki

• SDC14898.jpg
    SDC14898.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 149
  • SDC14899.jpg
    SDC14899.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 148
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry