reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

taki mały off na temat płci i pomyłek: moja sąsiadka chodziła do lekarza na nfz do szpitala i tam mieli słabe usg, ale za każdym razem jej mówili, że chłopak na 10000% i pokazywali peniska. no i kupiła wszystko niebieskie (ona akurat z takich co wszystko wszystko musiało być niebieskie, nic w kolorach neutralnych, nawet pieluszki tetrowe w samochodziki). poszła rodzić, nie mogła urodzić sn, jakieś komplikacje wyszły i zrobili jej cc w pełnej narkozie. budzi się, a lekarz pokazuje jej zdjęcie w tel i mówi "zobaczy pani jaka piękna córeczka" :szok: dziewczyna szok, zaczęła go opierdzielać, że pomylili dziecko, bo ona przecież chłopaka urodziła! tak więc pomyłki są...często...

reklama
taki mały off na temat płci i pomyłek: moja sąsiadka chodziła do lekarza na nfz do szpitala i tam mieli słabe usg, ale za każdym razem jej mówili, że chłopak na 10000% i pokazywali peniska. no i kupiła wszystko niebieskie (ona akurat z takich co wszystko wszystko musiało być niebieskie, nic w kolorach neutralnych, nawet pieluszki tetrowe w samochodziki). poszła rodzić, nie mogła urodzić sn, jakieś komplikacje wyszły i zrobili jej cc w pełnej narkozie. budzi się, a lekarz pokazuje jej zdjęcie w tel i mówi "zobaczy pani jaka piękna córeczka" :szok: dziewczyna szok, zaczęła go opierdzielać, że pomylili dziecko, bo ona przecież chłopaka urodziła! tak więc pomyłki są...często...

To samo misla moja kolezanks.ale rodzila sn.kirdys o tym wspominalam :)

Dziewczyny, ale jak się nie nastawiać jak lekarz mówi, że będzie np dziewczynka;) Wyprawkę trzeba też skompletować:D

Ninja ja sobie kiedyś poczytałam na necie i z tym różnie bywa. Mylą się w obie strony :)

mojej koleżance w 15 tc wyszła dziewczynka a już w 19 tc był na 100% chłopak no i urodził się chłopak :tak:

To pozostaje czekać do połówkowego na bardziej wiarygodne prognozy :) ...albo do porodu.

(...) ja pamietam jak sie zast jak moje dziecko bedzie wygladalo to 1 oczywiscie pozniej juz tak nie ale z 1 pamietam szok..wszyscy maja dzieci ale ze ja??:szok: moje tez bedzie takie male itp hehe jak wariatka :rofl2::rofl2:

hehe, mam to samo :)

IMAG0169.jpg
Proszę Kopacz:p trochę rozmazane ale mam nadzieję że widać zdjęcie od dołu :)

Załączniki

• IMAG0169.jpg
    IMAG0169.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 80
Angelika śliczny bobas, gratuluje Synusia :tak:

U mnie w rodzinie też przypadek pomyłki na usg, bratową mojej mamy całą ciążę zapewniano że w drodze druga córcia, usg w sumie 7 czy 8 razy... Przy porodzie wyszedł synuś! :szok::-D Przekochany :tak:

reklama
Do góry