reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

Ja po wczorajszej wizycie mam zaplanowane połówkowe na 3 marca - to będzie 20 tydzień. Ech... jeszcze tyle czasu. Troszkę się zawiodłam, bo zrobił mi na szybko tylko na 3 sec. usg, żeby sprawdzić jak bije serduszko i tyle. A myślałam, że zerkniemy jak tam te prognozy płci. No nic, trzeba poczekać kolejne badanie.

ja mam na 13 lutego i nerwowo odliczam czas a co dopiero do 3 marca...

ale dasz radę! na pewno będzie miła niespodzianka :D

ja już powiedziałam M., że jeśli nie pójdzie ze mną na USG, a poznam płeć, to powiem mu dopiero w Walentynki. Nie obchodzę jakoś specjalnie Walentynek, ale to ma być taka kara ;-)

Dużo euforii na tym wątku - bardzo pozytywnie! :-D

reklama
Makota tak jak piszą dziewczyny-najważniejsze że serduszko ślicznie biło:)
Minisia ja mam wizytę 11-go i też odliczam. Caly czas liczę cicho, że gin potwierdzi płeć :D

A ja mam wizytę 12.02. i mam nadzieję, że z USG żeby zobaczyć jak tam dzidzia rośnie. Jak każda doczekać się nie mogę.
Więc faktycznie wizyty jedna za drugą :)

Gosia ja widzę, że Ty prawie tak samo jak ja jeśli chodzi o 'młodość" i w dodatku z moich okolic sąsiadko :)

reklama
ja będę miała połówkowe w 22t+2-3dni a wy mówiąc o 22 to macie na myśli 21t0-6d?
zamówilam sobie bilety do Polski i od razu polece na usg zeby bylo jak najblizej terminu 22tyg.

widziałyscie w necie te zdjecia dziecka co sie urodziło w 18tyg? nie przeżyło ale jak mi to zobrazowało jaki cud mam w brzuszku teraz bo same cm nie wiele mowia.. szkoda ze maluszek nie dal rady.

Do góry