reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

Elifit, ja mam z jednej strony H2, a z drugiej H3, czuć różnicę, ale wygodne obie strony :)

Minisia, trzymam kciuki nadal, mam nadzieję, że szybko się wyjasni wszystko i na korzyść dla ciebie

reklama
minisia nasz maluch też będzie z nami w sypialni, mamy "moce przerobowe" trzeba korzystać :-D
Do czasu eksmisji Malucha z naszej sypialni niebieski pokój będzie pełnił funkcję pokoju z zabawkami córki,
Jej pokój też będzie odnowiony i bardziej "dorosły" niż do tej pory, w końcu od września do I klasy...

elifit fajne te kolorki i meble :tak: Kolejki do lekarzy przerażające :eek:
Pokój o którym piszę jest bardzo słoneczny i jasny :)

Dzień dobry :)

Wczoraj późnym wieczorem puszczałam maleństwu Turnaua i nie wiem czy to z powodu zadowolenia, czy z powodu tragicznego gustu muzycznego matki, dziecko fikało, że aż miło. Wszczęłam alarm w domu i w końcu pierwszy raz M. poczuł kopniaka :D

Co do pokoju, to na razie planujemy żółto biały pokoik z motywem żyrafy - oszalałam na punkcie żyraf... nie wiem czemu. Planujemy wstawić białe łóżeczko, szafę ubraniową i komodę. Plus trafi tam biurko robocze M. Jak siedzi po nocach nad projektami to niech przynajmniej dziecka pilnuje :p Ale na samym początku mała będzie miała łóżeczko u nas w sypialni o ile zdążymy ją wykończyć. Jak nam się nie uda to my będziemy tymczasowo spali z małą u niej :D

Bellina brawa dla współpracowników za ludzki odruch.. No a krew z nosa to normalne, ja witam sie z krwią co trzeci, drugi dzień. :)

S.michalina ale obrazek! Super! Roześmiałam się, hahaha :D eh ta knajpa 24h :D

Doti foto ładne, taka lampa co wisi to ja będę kupować w kolorze białym, a pokój tez bedzie biały, dodatki bedą do pokoju dla synka niebieskie, albo delikatny błękit, chyba że znajdę piękną zieleń.. Co do pytania o kolory, pamiętaj o ciepłe odcienie niebieskiego i zielonego, aby pokój nie był zimny i przytłoczony kolorem, dobrze by było gdyby był to pokój słoneczny to zawsze rozświetli trochę. :)

Kubusiowata od momentu kiedy zaczęłam 21tc to zgagę mam kurka codziennie.. Jazda! A wczoraj wypiłam 2l mleka :O i zdziwiona byłam jak pusty karton zostałam. :O

Minisia cały czas trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie sprawy ze strony szefa! Najważniejsze, ze walczysz o swoje. A ta koleżanka, i tak była ciągle niezadowolona z tego co pamietam?

Elifit dobrze, że nie boli. I niech nie boli! Abyś do wizyty u ortopedy nie cierpiała! :*

Elifit, ja mam z jednej strony H2, a z drugiej H3, czuć różnicę, ale wygodne obie strony :)
kobieto podaj mi jeszcze nazwę modelu a cie ozłocę :-D:tak:

Doti to myślę że jasny błękit będzie na miejscu :tak:
images
a tu masz nasze mebelki przy błękicie :-D

Doti...Nie zdecydowałabym się na niebieskie ściany, mimo, że bardzo lubię ten kolor:no: Chyba, że białe z akcentem w granatowe pasy - motywy marynistyczne. Miałam w pokoju regał z niebieskimi frontami, ale w takim brudnym ciemnym błękicie i niebieski dywan i to się dało znieść, ale ściany neutralne białe, pokój był jasny, wschodni. Córka ma wschodni pokój z mandarynką na ścianach i białymi skosami i sufitem i bardzo lubimy tam siedzieć, świetnie ładuje akumulatory. Kuchnie mam piaskowo-zieloną z ciemnymi meblami, drewniana podłoga, dużo mebli i dużo światła trochę niweluje zimno zieleni. Kiedyś w domku nad Wisłą mieliśmy niebieskie ściany w jednym pomieszczeniu - były właściciel tak poszalał - to był koszmar, nie dało się tam siedzieć, od razu to przemalowaliśmy na biało - ale! Było to strasznie trudne, dlatego też nigdy błękitów na ścianach, farba (całkiem niezła) nie chciała tego kryć, nie wiem ile warstw było położone. Jak już koniecznie chcesz niebieski, to radziłabym tylko akcenty, albo wyposażenie, nie ściany. Możesz też poczytać jak poszczególne kolory na nas działają - np. czerwone ściany dają kopa, ale mogą też powodować nerwowość itd.

Blue, jak mleko przestanie działać to przesiądź się na leki, spokojnie można brać manti, rennie, gaviscon itp

Śniadanko zjedzone, zmywarka puszczona, plan na dziś: zrobić kolejną partię zdjęć, dorzuciłam już wczoraj sporo, do soboty coraz bliżej, to będzie wiadomo. Zupę mam z wczoraj, muszę nad drugim pomyśleć.

elifit dobrze ze juz nie boli to najwazniejsze!:)
A rodzenstwo z Leeds to 30 min odemnie :)
Dobrze ze w Pl wam sie uklada ;-) ja nie wracam do kraju

Dzieki dziewczyny za kciuki nadal stoje w miejscu a szef przywiozl mi dzis payslipy ale z moim nazwiskiem z fb gdzie mam panienskie I tylko skrot:eek: a on id*** ma moje dane juz chyba z 1000 razy wyslane I nadal zle :sorry2: boshhh ja juz naprawde wysiadam

Co do kolezanki zobaczymy ona sie trzyma rekami I nogami ale szef ma jej dosc tylko nie ma kim ja obecnie zastapic..teraz leci na tydz do pl do odpoczne od niej

witam mamusie:)

dzisiaj mam wizytw u lekarza...zobaczymy co i jak....:)
u nas dzisiaj sniego pada i slonce swieci:):):)tylko teczy brakuje haha:):):)

reklama
Jagódka dzięki!! :) nie wiedziałam, że mogę brać te tabletki. Narazie tak jak piszesz, z mlekiem Tworzymy zgraną paczkę :) a jak mnie mleko wystawi zaprzyjaźnienię sie z tabletką. :)

Anastazi trzymam &&&& mocno!! :*

Minisia co za palant z niego! :/

Do góry