reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

makota, dobrze, że Cię wysłał do szpitala, przynajmniej będziesz spokojniejsza, że jednak to nic takiego strasznego się nie dzieje.

reklama
Ufff, jęczybuła zasnęła. Wymyślił sobie, ze dzisiaj będzie spał z rowerem w łóżku no i krzyki trwały dosyć długo. Czas więc też się chyba udać spać bo rano będzie bezlitosny :)
o nie, 12 miesięcy ciązy to stanowczo za długo :) dobrze, że wróciło do normy
Dobrej nocki wszystkim mamom i dzieciaczkom :)

Ja dzisiaj pozna pora wyjatkow:)
Makota trzymam kciuki napewno wszystko jest ok a ta wizyta tylko profilektyczna zeby sie upewnic:)
Malgorzatkar ja mam to samo ze spaniem ogolnie zasypiam na stojąco w pracy to normalnie czasem z zamknietymi oczami cos robie:/

Co do szczepionek to musze poczytac jak to w uk wyglada bo jestem jakos sceptycznie nastawiona do tego co oni tutaj robia:/ Wolalabym zeby dziecko dostalo podstawowe szczepionki takjie jak my kiedys dostawalysmy a nie jakies nowosci:/

Ja dzisiaj wyjatkowo pozno bo czekalam na meza chcialam chociaz chwile sie z nim zobaczyc bo jak ja wrocilam to on wychodzil takze sie tylko minelismy:/ A teraz dopiero wrocil:// Maskara nienawidze takich dni.
Co do samopoczucia to nie jeste zle ale caly czas te plecy mi przeszkadzają:/:/ Normalnie nie moge sie na bok przekrecic bo bol maskaryczny az do posladka :(

Spokojnej nocki:)

Dzien dobry
limonkaa skad ty jestes w Uk?

Ja juz w pracy ale marzy mi sie lozeczko chyba jak wroce to sie poloze ale dzieciaki maja wolne I bedzie ciezko :(

Cześć dziewczyny, witam się z Wami w ten mroźny poranek za oknem -2. Piszę z pracy, jestem po usg połówkowym, opisałam w odpowiednim wątku. Usłyszałam że ma za dużo wód płodowych tzn że jest to w górnej granicy:/ Może któraś z Was dziewczyny jest w stanie mi pomóc. Pytałam lekarza czy dolega coś dziecku, powiedział że nie. Patrzyłam na powikłania i jestem przerażona. Nie wiem czy nie wybrać się do innego lekarza jeszcze raz na usg połówkowe ale to jest bardzo drogie badanie, czy może przyspieszyć wizytę, którą przełożyłam z 17.03 na 07.03.

Dziewczyny przepraszam za post pod postem ale mam pytanie ile trwało u Was usg połówkowe? wiem że nie można tego traktować jako wyznacznika ale muszę mieć do czegoś odniesienie.

Witam,
Graza czas trwania zależy od tego czy to zwykle czy 4d...zwykle trwa z 10-15min, jak zapłacisz 4d i lekarz chce ci nagrać fajna płytę, może trwać i z 40min...

Z wodami nie pomogę...jeśli mocno sie niepokoisz, idź do innego lekarza jeszcze raz , tylko na zwykle, bez 4d, do zbadania wystarczy zwykle a tańsze jest

graza, ja też mam dużo wód i w poprzedniej ciąży tez miałam, ale w granicach normy. Jeżeli normy nie przekraczach, to taka twoja uroda i wszystko jest ok. Udało sie płeć podglądnąć? ;)

reklama
Witam,
Graza czas trwania zależy od tego czy to zwykle czy 4d...zwykle trwa z 10-15min, jak zapłacisz 4d i lekarz chce ci nagrać fajna płytę, może trwać i z 40min...

Z wodami nie pomogę...jeśli mocno sie niepokoisz, idź do innego lekarza jeszcze raz , tylko na zwykle, bez 4d, do zbadania wystarczy zwykle a tańsze jest

graza z wodami nie pomogę, a badanie trwało coś koło 15-20 minut.

graza, ja też mam dużo wód i w poprzedniej ciąży tez miałam, ale w granicach normy. Jeżeli normy nie przekraczach, to taka twoja uroda i wszystko jest ok. Udało sie płeć podglądnąć? ;)

Dziękuję za odpowiedź dziewczyny. Wczoraj jak wróciłam z badania to byłam kłębkiem nerwów. Sam lekarz i jego podejście wyprowadziło mnie z równowagi. Dziewczyny dr szeptał, zachowywał się jakby robił to za karę. Jak ja nie znoszę takiego zachowania.

Arabelka uspokoiłaś mnie, dziękuję:) płeć znamy będzie synek:)

Do góry