reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Hej :)
U nas dzisiaj mniej slonecznie ale nadal ciepło :):) Czekam na kuriera bo przewijak zamawiałam i jestem uziemiona:/ bo napisali, że dzisiaj będzie.
Też troszkę dzisiaj posprzątałam tyle że w kuchni no i pranie zrobiłam, ale znowu czeka na mnie góra prasowania a nie chce mi sie strasznie:/
My też nie obchodzimy zajączka, jak byłam dzieckiem tez czegoś takiego siię nie praktykowało.
A mam pytanie pisałyście gdzieś co należałoby mieć z aptecznych rzeczy dla siebie i maluszka??

Michalina wszystkiego najlepszego dla taty:):)

reklama
Jak tak dalej będę czytać jak daleko stoicie z wyprawką to chyba wpadnę w panikę :baffled::-D

zorganizujesz się

teraz mam duuuużo czasu więc działam, ale gdybym pracowała nie byłabym taka szalona ...

co do ubrań ciążowych - mam 1 spódniczkę, 1 sukienkę i leginsy. reszta to typowo letnie ubrania. więcej nie kupuję

Kopacz ​zawsze coś do przodu :)

Katka, ja przez neta wysyłam pity już od jakichś 4 lat, za pierwszym razem jak byłam jeszcze zameldowana u rodziców długo czekałam na zwrot, bo w tamtym miasteczku nikt nie wiedzial jak sie za taka edeklaracje zabrać i odkladali na sam koniec...

Małgorzatkar też bym pewnie wysłała przez neta ale koleżanka mnie rozliczała z jakiś udziwnień i szybciej mi było przepisać wszystko ;-) Zawsze szybko się rozliczaliśmy a teraz tak jakoś... kurde...

Makota myślałam o legginsach ale wyglądałabym okropnie a jednak chciałabym się czuć dobrze. One na pewno wygodne są. Mogłabym w nich po domu chodzić ale po domu mam mnóstwo rzeczy, które na wyjście się nie nadają. Przydałaby mi się jeszcze 1 spódniczka. i jakieś letnie spodnie o ;-)

Ja tez wysyłam pity przez internet ale zawsze robie to na ostatnia chwile... Tak juz mam.

Z ubrań ciążowych mam 4 pary spodni z czego 2 pary sa takie na styk i czasami mnie troche cisną. Mam tez 3 pary legginsów ale chodzę tylko w jednych. Mam jeszcze z poprzedniej ciąży długie spodnie lniane na lato i 2 pary spodni 3/4 ale nie jestem pewna czy sie w nie zmieszczę skoro teraz wazę dokładnie tyle ile wazylam 3 tygodnie przed porodem... W sumie sporo mam tych ciuchów ciążowych bo jeszcze spódnica i dwie sukienki a do tego kilka bluzek. Tez juz wiecej nie bede kupowac.

Z ciekawostek... Dzis na szkole rodzenia dowiedziałam sie ze nie ma czegoś takiego jak dieta mamy karmiacej. Mozna jesc dosłownie wszystko, byle tylko w granicach rozsądku.

Wy tu o pitach a ja już zwrot nawet dostałam na konto :-D:rofl2:
Ubrań ciążowych mam sporo, ale pewnie coś dokupię bardziej letniego (czytaj większego) jeszcze :-D

Kurde piszecie o ubraniach a ja dzisiaj latam w spodenkach do rajstop i cienkiej bluzce. Ludzie na mnie patrzą jak na wariata. Czy Wam też jest tak ciepło? Zawsze byłam zmarzluch, a teraz wiecznie mi duszno. Jeszcze dziś spotkałam koleżankę dawno nie widzianą i wielkie zdziwienie że termin już na lipiec bo nic nie widać. Wkurza mnie takie gadanie. No kurde jestem w ciąży, a ludzie myślą że jak mi powiedzą, że nie widać to jest komplement. :what:
Tym, które są z wyprawka daleko mogę podać rękę. U mnie co prawda, łóżeczko, wózek i ubranka są. Ale do szpitala nic, z apteki nic jakoś totalnie się nie umiem do tego zabrać. I im więcej o tym czytam i zbieram opinie tym bardziej uświadamiam sobie, że w czarnej du.e jestem.
Pochodziłabym jeszcze trochę w tej ciąży, tak mi dobrze i organizacyjnie jeszcze z miesiąc czy dwa też by się przydały :confused:

reklama
Do góry