Jak tak dalej będę czytać jak daleko stoicie z wyprawką to chyba wpadnę w panikę

ja tez
Z ciekawostek... Dzis na szkole rodzenia dowiedziałam sie ze nie ma czegoś takiego jak dieta mamy karmiacej. Mozna jesc dosłownie wszystko, byle tylko w granicach rozsądku.
wg mnie zalezy to od kobiety ,dziecka itp.MOj starszy syn mial kolki,plakal non stop ,sama juz nei wiezdialm czy jesc wszystko czy ograniczac,zcy same bulki z maslem

od zmyslow odchodzilismy bo taki był drzyk.....
KJeszcze dziś spotkałam koleżankę dawno nie widzianą i wielkie zdziwienie że termin już na lipiec bo nic nie widać. Wkurza mnie takie gadanie. No kurde jestem w ciąży, a ludzie myślą że jak mi powiedzą, że nie widać to jest komplement. :what:
a u mnei znow odwrotnie,wszyscy mysla ze za chwile bede rodzila albo ze bliźniaki beda.

jak odpowoadm ze w lipcu to wszyscy buzie ze ździwienia otwieraja....nawetwikary w kosciele ostatnio bylwszoku ze jeszce tyle czasu

moj maz mi radzi tomow ze na zcerwiec masz,zawsze troszke wczesneij
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
co doubran ciazowych to kuoilam jedne dzinsy ciazowe w hm i sa super,mam jeszce jedne krotkie od kolezanki -tez ciazowe,a tak smigam w tym co mam dresy legginsy,dluzzsze koszulki.najwiekszy problem bede miala co ubracna komunei w maju

ale zakupy beda na ostatnia chwiel boteraz moge kupic a potem zamale sie okaze
ja zdis wysprzatalm kuchnie,okna umylam ,szafki itp,pzred chwila stalam przy zelazku ale na razie pzrerwa:-)
dzis rocznica smierci Jana Pawla 2 ,calkeim zapomnialm ,przed chwila w tv uslyszalm,juz 9 lat zlecialo....