reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zaczynam starania...

Witam wszystkie starajace sie :) Ja rowniez jestem ta starajaca sie.co prawda od bardzo krotkiego okresu (tego cyklu) ale juz niecierpliwosc daje mi sie we znaki...Mam nadzieje ze zarowno moje jak i wasze starania szybciutko okaza sie owocne.Duuuzy buziak dla was wszystkich!

reklama
Witaj adziamx3! Jesteśmy w podobnej sytuacji. Też staramy się z mężem króciutko, a ja już chciałabym Dzidzie. Nie mogę się opanować:-D A jak widzę okrągłe brzuszki i te śliczne małe ubranka;-) Trzymam kciuki za Ciebie i za wszysktie dziewczyny. Powodzenia!!!:tak:

Wiecie ,moja rodzinka to juz sie w głowe puka...jeszcze nie wiadomo co ,jak i kiedy a ja ...kupilam juz pełna reklamówe
slicznych,slodziuchnych jeansikow i dresików na maleństwo.
Straszą mnie ze to przynosi pecha..a ja sie wiec pytam "a co nie przynosi???" nikt nie zna odpowiedzi..oni swoje a ja swoje.
A tak na marginesie...to chyba jestem jakas juz przewrazliwiona..od moich srtaran minelo tak niewiele,gdyby nawet(daj boże) okazały sie owocne to zapewne malenstwo :) prowadzi jeszcze wedrowke.
A adzia ma już urojenia...mdłosci,zawroty głowy.itp
miałyscie tak kiedys???

adziamx3- witaj wsrod starajacych ! a co do rodziny i zakupow dla malenstwa to sie nimi nie przejmuj i rob swoje,jesli masz na to ochote,najwyzej im nic nie mow... i jak cie to jakos pocieszy to ja mam cala wyprawke skompletowana od dobrego roku,a pierwsze rzeczy kupilam ok. 8 lat temu... mialam okazje- kupowalam,a co ma byc to bedzie.....

Dziekuje za słowa otuchy :) kochane jestescie :)
Dzisiaj byłam u mojej przyjacióki Joli..urodziła 7 miesiecy temu dzidziusia..i jest tak bardzo chory :((( teraz caly czas o nim mysle.
Oby zadna z nas nigdy nie miala takich zmartwien jakie ona własnie ma z Kamilkiem.Tagedia!!!I to wszystko przez niedopatrzenie lekarzy :(

reklama
sugar and spice, wiesz ja tez myslalam ze z ciążą tez tak latwo..gdybym wiedziała to bym tak nie panikowala przez te wszystkie lata, a i ile kasy by siezaoszczedziło na gumkach hihihihi:tak:

Do góry