reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po straconej ciąży

Alez słodziaki Wam rosnął. Cieszcie się każdą chwilą Bo Na prawdę czas szybko leci I one tak szybko rosnął. Przy dzieciach czas strasznie przyspiesza.
a ja już się tłumaczę.
Moja ciąża to dla większości tajemnica, nie chciałam się chwalić za wcześnie a słuchać że wszystko będzie dobrze zanim sami nie zobaczylismy serduszka nie chciałam, tym bardziej ze poza M Chyba mało Kto już w to wierzył z najbliższych. Zmienilam nick Na Mamulinek ale byłam bardziej anonimowa niz chciałam a jak juz powiedzialam sis to moglam tu pod swoim Nickiem to oświadczyć.
Wczoraj to Na szczescie jednodniowa niestrawność Bo już w nocy brzuch mnie bolał, no a jedyne co wczoraj zjadlam to jablko Banan I gruszka. A po pracy o 24 zjadlam obiad I już dziś rano mam apetyt, 0mulenia I lepszy humor. Hurrra. Rany, jak te co mają mdłości codziennie tak się czujecie to Na prawdę współczuję.
Elka82 I Małgonia, Wam spoźnione gratulacje. Czytałam, cieszyłam się ale nie byłam w stanie za wiele pisać przez te wszystkie choroby.
Dziś czuję się Na tyle świetnie że idę poprasować, a co :szok:

reklama
Anncka, będzie dobrze. Przez te hormony takie mamy skrajne emocje, do tego wspomnienia. Ale BĘDZIE DOBRZE!

Dziewczyny , czy po tych hormonach (biorę dużo -3x3 Lutkę i 3x1 Duphaston, Pregnylu jeszcze nie brałam) mogę miec takie jazdy? Normalnie chodze od rana wkurzona. Na wszystko. No bez kija nie podchodź i aż mnie ręce swędzą, żeby coś potłuc, rzucić. Normalnie masakra i nie panuję nad tym. Z tej bezsilności i nerwów ryczę. Wszysko mnie totalnie wkurza. I bunt - nie jadę po zakupy, nie ugotuje obiadu, pranie wywaliłam w łazience na podłogę i pokopałam, nie piorę. Nie poznaję siebie.

ameritum no właśnie lekarka chce czekać na badania genetyczne, tylko ja już nie bardzo chce czekać. A mam mieć tylko badanie kariotypu. Takie robiłaś ? Wyszło coś nie tak ? Leczy się to jakoś ?
Wiesz ja mam już zdrowe dziecko, więc wierze, że moge utrzymać ciąże.

karo01 super fotka

anncka &&&& za wizytę. Będzie dobrze, nie rozlejac mi sie tu.

malgonia1 nie poradzę bo nigdy nie brałam takiej dawki. Może to po prostu hormony Ci szaleją.

malgonia1 ja brałam tylko 2x2 luteiny ale mam podobne wspomnienia z pierwszego trymestru - nie dawałam żyć mojemu M., awantury dzikie miał o wszystko, najlepsze że po jakimś czasie zdawałam sobie sprawe z tego że zachowuję się jak straszliwa zołza :) ale nie martw się, to minie :) a póki co niech mąż się stara i przejmie choć część obowiązków w domu, przeciez nie możesz sie przemęczać...

Ostatnia edycja:
Anncka ale super wiesci!!!!gratulacje!!!

Galwaygirl aaaa to Ty bylas mamulinek, kojarzyl mi sie suwaczek synka z kims ale za chiny ludowe nie wpadlam z kim;-)nudnej ciazy i duzo zdrowka!

Agawa brawo dla mezusia i jego armi, no to jest super wiadomosc!!!

Pozdrawiam wszystkie Kobietki!!!!

Ja mam wizyte dopiero 16.04 i chyba osiwieje do tego czasu, dzisiaj mialam takie kiepskie przedpoludnie ze szok:szok::no:, w glowie sieczka jakas i najczarniejsze mysli, dobrze ze w pracy bylam to jakos udalo sie opanowac ten napad paniki:tak::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Anncka no widzisz! Nie przewidujemy innej opcji. Koniec . kropka.

Elka - tak na pocieszenie to chyba coś dzisiaj w powietrzu wisi, ja zwalam swoje podłe samopoczucie na hormony, ale wiele osób dzisiaj skarży się na zły humor, senność i ogólną niemoc. My chociaż na wytłumaczenie mamy - hormony szaleją, więc to normalka.
Dziewczyny jak widać też za bardzo weny do pisania nie mają :)

Malgonia- ja biore dziennie 3x1 dupka i 3x2 lutę i też narwy mnie noszą fest;* Dobrze będzie kochana, jak musisz to kmuś przywal;p

Annacka- brawooo super wiadomosc

Ela- kysz czarne mysli, niech naplyna same piękne i teczowe;))

Agawa- armia jest, jajka są, chęci są to i już bardzo niedługo dzidzi będzie;)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ łapać, walczyć:-D

reklama
Do góry