reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Venus, starszy syn na pewno się ucieszyła z braciszka. Na pewno rozczarowanie było duże, ale teraz jużpewnie jakies plusy widzisz :) NIektórzy faceci są tak męscy, że tylko synów mogą mieć ;) podobno cos w tym jest.

Venus ,- fajna niespodzianka :) najważniejsze że z malenstwem wszystko dobrze :)

Arabelka - u mnie w pracy koleżanka przeanalizowala rodziny i wyszło, że płeć dziecka ma związek z silniejszą osobowością w małżeństwie... Mojemu M ta teoria zdecydowanie się nie spodobała. :p

Dłuugo nie pisałam bo po ostatniej wizycie okazało się, że z mojej niuni wyszedł niuniek:-D Trochę to przeżyłam, bo od 12 tygodnia podobno miała być córa...No, ale będę miała kochanego urwiska:-D Najważniejsze, że zdrowe. Na usg 3d też wszystko prawidłowo. Po świętach wstawię zdjęcia :-) Poproszę o zmianę płci w tabeli....
u mnie to samo,aa wszystko pod córcię gotowe:)

reklama
Dziewczyny, nie mówcie... My wlasnie przemalowalismy pokój z żółto-różowego na żółto-zielony. Nie mowię juz o tym ile ciuszków chlopiecych kupilismy :)
Ale by była jaja jakby Antoś nagle stał się Antosią :) choc to raczej mało prawdopodobne bo oglądało go juz kilku lekarzy i żaden nie miał cienia wątpliwości ze moj mały smerfik jest chłopcem :)
A jak to było u was? Lekarze tez bez wahania zdradzali plec czy moze zawsze były jakies wątpliwości?

Do góry