malgorzatkar
Fanka BB :)
Venus zmienię po świętach
ale jaja wyszły ci na święta 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no mnie tez ta teori nie za bardzo sie podobaArabelka - u mnie w pracy koleżanka przeanalizowala rodziny i wyszło, że płeć dziecka ma związek z silniejszą osobowością w małżeństwie... Mojemu M ta teoria zdecydowanie się nie spodobała.![]()
u mnie to samo,aa wszystko pod córcię gotoweDłuugo nie pisałam bo po ostatniej wizycie okazało się, że z mojej niuni wyszedł niuniekTrochę to przeżyłam, bo od 12 tygodnia podobno miała być córa...No, ale będę miała kochanego urwiska
Najważniejsze, że zdrowe. Na usg 3d też wszystko prawidłowo. Po świętach wstawię zdjęcia :-) Poproszę o zmianę płci w tabeli....
no nieźle! Ewusia, a czy u ciebie nie było tak, że najpierw miał być długo synek i później okazało się, że córcia? czy coś pomyliłam? i teraz znowu synek. To przewaga męska bedzie w rodzinie!u mnie to samo,aa wszystko pod córcię gotowe![]()
u mnie to samo,aa wszystko pod córcię gotowe![]()