sokoja
Fanka BB :)
Przepraszam, będę bluzgać - noż ***** płyn micelarny niezakręcony i wszystko mam zalane!!!Zbieram te pudełka, bo mają bardzo fajny wymiar, są ładne i się przydają na różne pierdoły, a tu wszystko zalane - te kosmetyki które były w kartonikowych pudełeczkach też wyglądają jakby tydzień moczyły się w wannie, nawet ulotki z opisem kosmetyków się nie da odczytać. Wysłałam już im maila w pięknym paszkwilem i zdjęciami. (pewnie przyślą mi nowy płyn tak jak z olejkiem do masażu było) Poza tym pudełko kosmetycznie bardzo fajne
No ale szlag mnie trafił
Sokoja a jak u Ciebie?
Tak w ogóle ledwo zmyłam farbę z głowy i wysuszyłam i kurier zadzwoniłSzybko dziś.
Też suszę na balkonie, bo nie chce mi się schodzić tyle pięter na ogródek.Do 13 zazwyczaj mam słońce na balkonie, potem już przechodzi na drugą stronę i schnie na wietrze.
U mnie ok. Tzn, nic nie jest rozlane, ale d*py to pudełko nie urywa :/, póki co już nie zamawiam. Zadowolona byłam tylko z pierwszego, który wybrałam świadomie, bo wiedziałam co tam jest.
Puściłam dzisiaj pierwszą partię prania bobaskowego...w końcu do mnie dotarło, że ten dzień nadchodzi wielkimi krokami ;-). Suszę na balkonie gdzie słońce mam od ok 13-14, aż do wieczora. Nie daję dodatkowego płukania.
Ewa siedź grzecznie w szpitalu, przynajmniej będziesz się czuła psychicznie bezpiecznie.
Taka pogoda a Wy na forum przesiadujecie ;-), a potem mam tyle nadrabiania
. No cóż, ja z tych ciepłolubnych więc calusieńki dzień na dworze. Słonko mnie już ładnie trzasnęło i od razu się człowiek lepiej czuje :-).
Zbieram te pudełka, bo mają bardzo fajny wymiar, są ładne i się przydają na różne pierdoły, a tu wszystko zalane - te kosmetyki które były w kartonikowych pudełeczkach też wyglądają jakby tydzień moczyły się w wannie, nawet ulotki z opisem kosmetyków się nie da odczytać. Wysłałam już im maila w pięknym paszkwilem i zdjęciami. (pewnie przyślą mi nowy płyn tak jak z olejkiem do masażu było) Poza tym pudełko kosmetycznie bardzo fajne
No ale szlag mnie trafił
Sokoja a jak u Ciebie?
Szybko dziś.
Do 13 zazwyczaj mam słońce na balkonie, potem już przechodzi na drugą stronę i schnie na wietrze.