kopacz
Mummy :)
hej dziewczynki z rana :-)
spac nie moglam przez ten gorac
a dzis mnie czeka wyprawa do zusu, drugi koniec miasta, musze oddac zwolnienie lekarskie
ciekawe jak tym razem mi wyplaca
a potem lece do mamy do pracy (nauczycielka jak ja, albo odwrotnie, ja nauczycielka jak ona) mam jej pomoc robic jakies cosie dla rodzicow hehe
a mi sie chce na wakacje, nad morze moze....eh pewnie dopiero za rok gdzies wyjade, :-(
hubson ja tez jak ktos mnie farbuje w domu wlaze pod shower i jest git, ja farba co splywa juz cie nie farbuje, wiec mozesz smialo wyprobowac chociaz, odchyl lekko glowe i bedzie dobrze
spac nie moglam przez ten gorac
a dzis mnie czeka wyprawa do zusu, drugi koniec miasta, musze oddac zwolnienie lekarskie
ciekawe jak tym razem mi wyplaca
a potem lece do mamy do pracy (nauczycielka jak ja, albo odwrotnie, ja nauczycielka jak ona) mam jej pomoc robic jakies cosie dla rodzicow hehea mi sie chce na wakacje, nad morze moze....eh pewnie dopiero za rok gdzies wyjade, :-(
hubson ja tez jak ktos mnie farbuje w domu wlaze pod shower i jest git, ja farba co splywa juz cie nie farbuje, wiec mozesz smialo wyprobowac chociaz, odchyl lekko glowe i bedzie dobrze

twardnienia ok, ale brzuch mnie nigdy nie bolał i nie wiem co było przyczyną, udało mi się zasnąć dopiero po 2....