reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2014

dzięki za kciuki :) musi być wszystko dobrze nie widzę żadnej innej opcji :) w następnym tyg w piątek będę miała 36 równo może uda się wytrzymać :) ktoś pytal co się stało to mówię że mam zatrucie ciazowe sterta leków na ciśnieńie a tu 170/110 będą starać się jak najdłużej nas trzymać razem ale przepływy coraz gorsze więc może to nastąpić już lada dzień. Jutro kolejne badanie krwi mocz i przepływy zobaczymy co dalej. Termin mam na 4 lipiec.

reklama
Rożek masz normalny Makota. Ja mam takich trzy. Świetnie się nadają na kołderki. Ja z takiego starego zrobiłam organizer. Noworodek lubi mieć ciepło i ciasno. W szpitalu rożek niezbędny :tak :

Hmm prezent od siostrzyczki. Powiem szczerze nie myślałam o tym

Rożek mam prawie taki sam tylko zielony w sowy:p Więc Twój jest normalny:):-) Dziękuję wszystkim dziewczynom o info na temat brania leków na skurcze :happy2: Dziękuję <tulę> U mnie ostro popadało:D Yupii:D

hej mam szybkie pytanko do dziewczyn które doświadczyły już wcześniej skurczy porodowych.
wiem że zaczyna boleć dół brzucha/podbrzusze, ale czy bolało każdą symetrycznie na środku ?? mam straszne bóle podbrzusza ale tylko z lewej strony, nie regularne ale było ich kilka w ciągu półgodziny.. szczególnie jak sie na bok położyłam.. opisem pasuje na jakies przepowiadające czy coś ale zastanawiam się czy to nie od kręgosłupa bo pół brzucha mnie boli... mały dziś strasznie się rozpycha i łapkami gmera nie powiem gdzie...

Ewa, jak takie szalone cisnienie masz to chyba lepiej szybko wydostac na swiat Twoja corcie. Trzymam mocno za Was kciuki!

Sokoja,u mnie juz stare konie, wiec zabawek im nie bede kupowac. Ale pomysl dobry :)

Lilla, dzis swiatowy dzien mopsa, wiec sto lat dla Twojego psiura :)

Makota, ja tez mam rozek, bez usztywnienia, nosilam w rozkach dzieci, a potem uzywalam ich jako kolderki. Teraz tez tak planuje robic.

Ja tez zrobilam sie placzliwa mocno, becze przy najdrobniejszym wzruszeniu. Ostatn poryczalam sie w kosciele, jak dzieci piesn spiewaly. Nie moglam przestac

Kum u mnie przy skurczach boli symetrycznie, albo taka fala od góry brzucha do dołu i kończy się pieczeniem i kłuciem nisko w pochwie (szyjka), albo od razu cały brzuch jak wór kamieni.

Kum- Mój rożek też nie jest usztywniany..

Co do skurczy- mnie też nie bolało w podbrzuszu.. Tylko miałam brzuch jak skała dość długo a póżniej ból brzucha po bokach koło pępka:/ Ale taki że jak chodziłam to mnie bolało baardzo a jak nacisnełam tam brzuch to matko Ale lepiej idź do Gin na spokojnie albo do szpitala skontroluj to.. Każdy ma z nas inaczej..

Kum, ja nie rodzilam, ale jak mialam silne skurcze z prawej strony brzucha to okazalo sie, ze mam kolke nerkowa :baffled: takie skurcze BH odczuwam podobnie do tych miesiaczkowych, a silniejsze raczej na srodku brzucha

Pisalam wam, ze nie zalapalam sie na darmowe usg 4D. Przed chwilka dzwonila babka i umowila sie ze mna na niedziele... Jestem w szoku. Bylam pewna, ze nie zadzwonia

reklama
Do góry