reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aga - Antoś zadowolony??? pewnie tak, wiec nie ma sie czym pzrejmować :)
Tez czasem tesknie za imprezkami z pzryjaciolmi.

Asik moja mama tez bez problemu zostaje raz na jakis czas, Adriana pilnowała pzrez rok dzien w dzien, Mateusza poł roku, a potem problemy ze zdrowiem fizycznym i psychicznym sei pogłebiły i musieliśmy go oddać do żłobka. Mi nie chodzi o to zeby jej na siłę dzieci wcisnac, ale ja wiem ze ona chce M pilnować, tylko do lekarza cięzko sie wybrać,a poza tym ma specyficzny charakter ( bardzo lubi narzekać i nie chciałabym tego codziennie słuchać) Dam je pare dni na zastanoiwenie sie i pójscie do lekarza. Moze to głupio zabrzmi,ale jestem pzrekonana ze pilonowanie M moze jej uratować życie. Zeby pilnować M musi iśc do lekarza, a bez presji wątpie zeby to zrobiła.

reklama
asik konkurs taneczny, wow;-)

andzia jakoś ślepa jestem, bo nie doczytałam o tym onkologu:p

aga buhahaha ja kiedyś chciałam kupić P spacerówkę dla lalek na allegro i właśnie Pani wystawiała ją (niebiesko białą) po swoim SYNKU! Nie jesteś sama - norma:) Teraz ma dwie spacerówki i obie mają już kółka kilkakrotnie reperowane, bo dożyna po dworze non stop. Rozglądam się za takim 3w1 (głównie o głęboki chodzi), bo sąsiadka ma i młoda nie może tego przeżyć:p

Nerwica mnie weźmie, bo człowiek stoi nad garami i dogadza dziecku, robi kremy, bo zakatarzona żeby lepiej jej się przełykało, a tam ma to gdzieś. Od wt zje 2-3łyżki i koniec, piec korzysta, ale ile można. Nie wiem czym ona żyje, bo codziennie robi normalną kupę. Chyba tymi spływającymi smarkami się najada:p

Aga - Antoś zadowolony??? pewnie tak, wiec nie ma sie czym pzrejmować :)
Tez czasem tesknie za imprezkami z pzryjaciolmi.

Asik moja mama tez bez problemu zostaje raz na jakis czas, Adriana pilnowała pzrez rok dzien w dzien, Mateusza poł roku, a potem problemy ze zdrowiem fizycznym i psychicznym sei pogłebiły i musieliśmy go oddać do żłobka. Mi nie chodzi o to zeby jej na siłę dzieci wcisnac, ale ja wiem ze ona chce M pilnować, tylko do lekarza cięzko sie wybrać,a poza tym ma specyficzny charakter ( bardzo lubi narzekać i nie chciałabym tego codziennie słuchać) Dam je pare dni na zastanoiwenie sie i pójscie do lekarza. Moze to głupio zabrzmi,ale jestem pzrekonana ze pilonowanie M moze jej uratować życie. Zeby pilnować M musi iśc do lekarza, a bez presji wątpie zeby to zrobiła.
Jeszcze nie dostał :) to ma być prezent urodzinowy, ale wie,, ze będzie szczęśliwy :)

Kasiek oj wybredna Polka :D

Dobra zbieram się na rynek :) jest europa na widelcu więc zobaczymy co dobrego serwują i może jakieś piwko :)

kasia.natka - 100 lat dla Dominiki!

alijenka
- 1 plac zabaw na cale miasto? :szok: A na ile mieszkancow? Nasza pipidowa ma 14.000. Ze spaniem to chyba nikt tu Cie tak dobrze nie rozumie jak ja ;-)

asik - nasze atrakcje nie sa podane na talerzu - najpierw trzeba sie ich naszukac (w necie, po znajomosciach) a potem najezdzic (w promieniu 80km). U Was z reszta tez sie przeciez cos dzieje, Nie jestem na biezaco z lubuskiem ale kiedys bylam i (popraw mnie, jesli sie myle) robili jakies zloty militarystow kolo Miedzyrzecza, lato filmowe w Lagowie, odtwarzali bitwe kosciuszkowska pod Kunowicami no i oczywiscie Przystanek Woodstock ;-)

Sunshine - dzieki :tak: Ale jesli co to po fali upalow ;-)
Bardzo latwo mi dogodzic, 25st przez 9 msc w roku :-p:-) 35 to juz hardcore. Siedzac w cieniu nad woda i lizac loda to jeszcze mozna jakos spedzic czas ale w miescie :szok::no: Psa powyzej 30st odmawia spacerow, trzeba ja nawet w cieniu polewac woda, przed wyjsciem z domu wsadzac pod zimny prysznic (czego nienawidzi), dziec caly w potowkach nawet bedac nago i schladzany zimnymi recznikami (np w aucie, mimo klimy) :no:

agaundpestka - e tam e tam, chcialabys przy ponad 30st kisic sie w dzikich tlumach na Kreutzbergu :-pZebys Ty za jeziorem Schlachtensee tesknila to co innego, to bym zrozumiala ;-)

kasiekz - :-) ja sie kiedys tez nagotowalam a on wybral... pol sloika majonezu :szok:

My dzis zaliczylismy przygode :-) Pojechalismy na wies na zakupy, tradycyjnie poszlismy ogladac zwierzeta (kozy, owce, krowy, swinie), traktory, kombajn, pobawilismy sie pojazdami dla dzieci (wystawione dla letnikow) a ze bylo cieplo (25), bezchmurnie i bezwietrznie, zaproponowalam, zebysmy wykapali ziejaca pse w pobliskim (5km) jeziorze. Rozebralismy dziecia, weszlismy po kolana i... okazalo sie, ze jest... cieplo :szok: No to spontamiczna decyzja, ze plywamy :-) Nie mielismy kostiumow kapielowych, wiec w bieliznie :zawstydzona/y:Stanik do karmienia srednio seksowny, do tego byle jakie majtki (bo spodziewam sie lada moment @, wiec nosze co najgorsze mam) :zawstydzona/y:Szybko sie wiec trzeba bylo schowac pod woda :-pBylo super! :-) Ale ze to jeszcze tak wczesnie, wiec plywalam na plytkiej wodzie, gdzie cieplej. I... zaliczylam przykra niespodzianke. Wychodzac z wody przerazilam sie, bo wygladalam jak yeti :szok: Okazalo sie, ze wplynelam w jakies (niewidoczne przy plywaniu) algi. Wygladalo to tak, jakbym sie przez cala zime nie golila :szok: Ba, w algowych wlosach byl caly dekolt :szok: I... lydnki dziecia :-) Szybko starlam paskudztwo z siebie piaskiem. Taki obciach, nie dosc, ze w szpetnej bieliznie to jeszcze cala oblepiona :rofl2: Sezon kapielowy uwazam zatem oficjalnie za otwarty :-)

Polka wyszalała się z sąsiadkami na dworze (cała czwóreczka zawalona katarem) a mamusia poplotkowała:p

aga
i jak, było pysznie?

aronia ale fajowo wam z tym jeziorem!!!

Morfologia OK, poza tym, że lekko podwyższone monocyty i CRP - czyli jakaś lekka infekcja bakteryjna i obejdzie się bez anty...ufff.

Sto lat dla Dominiki!!!

ja zostalam bez laptopa, jest w naprawie,a na laptopie D nie da sie pisac bo S polowe przyciskow wyrwal :(

kasiek ze Polka jeszcze wysiedziala w chucie/nosidle:szok: S jak zaczal proby z chodzeniem to odmowil chusty :(

i to na tyle bo sie nerwicy nabawie z tym laptopem
plan na dzis - lodowaty Kasztelan i chipsy;-)

Aronia- no moja gada jak najęta, czasami naprawdę mnie szokuje, to co powie.

Asik - mój chrzesniak by oszalał, gdyby wsiadł do takiego traktora - uwielbia!!

Aga - na placu zabaw zawsze chłopcy zabierają Gabi wózeczek, więc pewnie mają z tego frajdę i Twój tez będzie miał.

Dominisia - STO LAT!!!!!!

Jutro znów wypad z Wawy, więc do zobaczonka po weekendzie ;)

pierwsza!:-p
standardowo zza biureczka...

Aylin to spory masz ten tortowy plan :yes:

u was wielkie przygotowania, a ja nawet nie wiem kiedy urodziny wyprawić... ani jak...

reklama
no nie! nikogo nie bylo ? ;-)
my dzisiaj idziemy na rodzinny festyn integracyjny organizowany przez moją firmę - mnostow atrakcji dla dzieciakow i piwko dla doroslych:-) mam nadzieję, ze S padnie wieczorem;-)

Do góry