reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Kornela, no to jeszcze troszke sie wstrzymaj z rodzeniem ze 2 tyg.

Katka, sie jeszcze zobaczy jak przenosze ;)
moze by tak zrobic porzadek z lista i powywalac te, ktorych zadna z nas nie kojarzy?

Dziewczyny, co Wy na to?

Kopacz, wody nie musza odchodzic. Stosunkowo malo porodow od tego sie zaczyna, wiekszosc raczej od skurczy.

Elifir, a jak regularnosc?

reklama
Ja mam termin na 29 lipca, aczkolwiek z usg za kazdym razem wychodzilo o tydzien, poltora wczesniej. Od 25 tyg dzidzius jest nisko, gin podpychal go podczas badania do gory ale jakos zlecialo juz 11 tygodni i wcale sie tak nie spieszy jak mnie straszyli:)

Katka ja mam podobny termin do Ciebie:)

eee to się nie liczy bo możesz urodzić dużo wcześniej i tak będę sama :-D:-D:-p

Eee nie wody nie odchodzą. Na razie skurcze przepowiadające

Jak dla mnie to takie znacząco przepowiadające ;-) Jak z regularnością?
Kurczę ja już zapomniałam daaawno jakie to uczucie z tymi skurczami. Chociaż pewnie nie da się porównać skoro te moje były po oxy :baffled:

Kornela, no to jeszcze troszke sie wstrzymaj z rodzeniem ze 2 tyg.

Katka, sie jeszcze zobaczy jak przenosze ;)
moze by tak zrobic porzadek z lista i powywalac te, ktorych zadna z nas nie kojarzy?

Dziewczyny, co Wy na to?

Ja jestem ZA bo wygląda, że nas jest duuuuuuuuużo a jest troszkę mniej ;-) i 16 (jeśli dobrze pamiętam) urodziło, 3 dziś lub jutro :-D

Wiem, wiem, że jeszcze nie pora. Liczę na to, że mi szybko zleci do porodu:) :-D zreszta jestem ciekawa co powie lekarz w środe na temat wagi maluszka i szyjki. I mimo, że dopiero bede zaczynac 36 tydzien to jestem juz spokojniejsza:-) bedzie dobrze.

Dzięki laseczki - już nie mogę się doczekać z jednej strony, no ale z drugiej się boję :-)

Też nie kojarzę części dziewczyn z listy :no:

Coś się dzieje ale jeszcze trochę. Skurcze się zaczęły nawet mocne. No nic. Liczymy i w razie czego to będę się meldowac :)

U mnie chyba sama stymulacja sutkow wystarczy ;)

Na razie co 5 min ale lekkie i nieregularne

Elifit :):):)
Kciukasy mam mocno zacisniete. Hehe widze ze nawet Tymek zacisnął piąstki :)
Informuj nas tu na bieżąco :)

ja i tak tam duuuużo pousuwałam osób z tej tabelki, ale fakt, ostatnio już dawno nie edytowałam....

Catsun, Mika i kogo tam jeszcze nie ma, poproszę prv z terminem porodu

reklama
Do góry