Muma
Fanka BB :)
wiem, wiem post pod postem...
Zawsze to lepiej na weselu w podkarpackiem niz w Realu![]()
Ja też jestem za weselem !!! :-):-):-)

Dzięki Dziewczynki, odezwę się jutro wieczorkiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem, wiem post pod postem...
Zawsze to lepiej na weselu w podkarpackiem niz w Realu![]()
ahaaa...coś ten mój grill był feralnyjedna miała rozwolnienie, drugiej się dziecko rozchorowało, wczoraj 39st gorączka...ja dziś mega skurcze kiszek
ojjj nie powinnam się jednak zbliżać do garów
;-)
Lilly jak na pierwszy konkretny wpis, to pięknie się spisałaś:-) od razu inaczej!!!
Z tego co piszesz, to już jest duży plus, że masz chociaż cykle regularne, bo z tym to różnie bywa i dochodz potem kiedy była owulacja, czy w ogóle była...Pęcherzyki są to też super. Potem pasowałoby zrobić monitoring cyklu, bo on pokaże jak dojrzewają te pęcherzyki, czy się prawidłowo zagnieżdzają. Można też zbadać poziom hormonów kobiecych,po tym też już sporo widać. No ale Kochana, jak już podchodzicie do tematu badań....to niestety raczej się nie obędzie bez badań nasieniaPiszę "niestety" bo panowie nie są zbytnio skorzy do tego badania. Ale mój ginek nie chciał nic ze mną kombinować, dopóki nie zobaczył na piśmie wyników mojego eMa. No a że wyszły bardzo dobre, więc zaczęliśmy szukać "winy" u mnie.