reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie, udało mi się zdrzemnąć jak Julka spała, perspektywa 3 miesięcy mnie przeraża :(
Dziś tesciowa ma przyjechać pod wieczór i powiedziała, że w razie co zostanie w nocy, żebyśmy mogli się przespać, ale jak tu spać kiedy dziecko Ci płacze?

Doti zmienialismy mleko trzy razy, butelki też, gdybybto tak działało to dzieci nie musiałyby się męczyć, to wszystko to pic na wodę....

Katka i inne mamusie w dwupakach życzę dużo cierpliwości, wiem, że się męczcie, dla mnie koñcówka też była okropna....

Ja mam biegunke od dwoch tygodni schudłam 1.5 kg ha ha co zjem to lece więc łącze się z Tobą w bólu bellina bo mnie już dupa boli ha :tak:
Katka moja Wiki z listopada i jakoś lepiej mi się chodziło tym brzuchem :/
seorise męczymy się no i nerwy są bo ile można czekać na poród he he :)to też sama przyjemnosc ... :eek:
Marudna jestem dzisiaj i wkurzająca przepraszam was ale no nie mogę inaczej.:rofl2:

Ja w pierwszej ciąży miałam, skurcze, biegunkę i pojechałam do szpitala, w ciągu dwóch godzin urodziłam.

Kilka dni przed porodem miałam rozwarcie na 4 cm. Jak pojechałam do szpitala miałam już 6.

reklama
dziewczyny czy jak Wasze dzieci mają czkawkę dajecie cyca/wodę czy cokolwiek innego czy czekacie aż przejdzie sama?

Do góry