reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
mnie się troszkę pokomplikowało

tzn. jadę z małym na ponad tydzień do mamy. wszystko jest spoko, ale MUSZĘ odpocząć od atmosfery tu panującej...

mam mały problem, bo nie będę miała łóżeczka i mały będzie musiał spać w wózku. chyba zdejmę gondolę i postawię na ziemii, bo boję się, że mi się wózek przewróci :(

byłam w nocy na bb, ale nic nie pisałam, bo byłam śpiąca.

Makota mam nadzieję że sytuacja się wyprostuje niedlugo i wrocicie do domu. Jeżeli chodzi o spanie w gondoli to siistrzenica mojego M spala tak kilka miesięcy ale normalnie na wózku. Ciezko ci będzie się tak schylać. Tylko pamietaj żeby koła blokować.

Nie było mnie dwa dni a produkcja pełną para:) bylismy u teściów nad jeziorem, maly był dużo na powietrzu, ale nie spał za wiele Mieliśmy gości i oględziny malca, więc odpoczynek slaby, ale przynajmniej temat z głowy.

Makota my kładlismy malego w samej gondoli i dobrze spał

Doczytałam

Michalina ja smaruję ziajką, jeden ładnie się zagoił (no prawie) a z drugim było lepiej a teraz znów gorzej.

Widzę, że czasem te awantury przy cycu kończą się kupą, więc może się złości, bo go kupa męczy. Ale czasem to wygląda jakby się złościł, że słabiej leci. Niby każde posiedzenie to 20-30 min, a on i tak potrafi się obudzić po pól godz, albo nawet po 15 min i pakować piąstki do buzi i płakać. Cycek po takim posiedzeniu jest luźniejszy, ale nadal pełny. Zastanawiam się czy nie odciągać czasem po karmieniu i nie podawać mu butelki zamiast jednego posiłku. Czy tylko sobie zaburzę produkcję mleka? Albo jego rozleniwię?

Ja też kupiłam chustę, na allegro i jeszcze nie przyszła - taka oto Chusta do noszenia dziecka BB Slen (4494645647) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Tusiaczek niestety na warsztaty się nie załapałam, ale śledzę terminy i na pewno niedługo się wybiorę!!!

A czy ktos z Was ma bawelniana chuste? Czy material ma olbrzymie znaczenie? Jest tyle rodzaji ze chusty dochodza az do 600 zl xD :szok: !!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja będę jutro lub pn mieć Lennylamb bawełne to się wypowiem :)

Makota miłego odpoczynku. Trzymam kciuki żeby się ułożyło :*

Jestem za wątkiem chustowym tylko może lepiej na zamkniętym żebyśmy mogły fotki wklejać.
W ogóle z racji że ostatnia lipcówka się rozpakowała to trza by porządki zrobić na forum ;) np archiwum wątków ciążowych.

Ostatnia edycja:
Do góry