reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ja mam bawełnianą tyle że kółkową, z tego co czytałam w tym przypadku mniej ważny jest materiał ważne żeby kółka były porządne. Ale nie będę się tu rozwodzić bo póki co tylko ja zakochałam się w kółkach.

A propos własne wróciliśmy znad rzeki. Malutek w chuście zrobił furorę. Wasze dzieci też się tak stresują przy wiązaniu? Malutek to wręcz krzyczy i się wyrywa, dlatego po pierwszej próbie tak szybko go wyjelam. Ale teraz widzę że wystarczy się chwilę pobujać i śpi. Pochodziliśmy po lesie i nawet nogi zamoczyłam w rzece.

reklama
Tyle piszecie o tych chustach że może i ja się skusze?? Od razu można nosić dzieciątko czy jak?

Pomalowałam pazurki :-D :-D :-D taka głupia rzecz a cieszy :-)

Czuję się mega zmęczona, ale do tego stopnia że gdybym się położyła to i tak nie zasnę.

Kiedy pierwszy raz poszłyście na spacer z Maluszkami??
A te które mają swój kawałek ziemi to czy od,razu wystawiałyście na zewnątrz dzieciaczki??

Pamięta ktoś to? :-D

Katka ja pamiętam, ja pamiętam :-D
W lato można od razu iść z dzieciaczkiem na dwór. U mnie z resztą dzień po przyjściu ze szpitala była środowiskowa i też powiedziała, śmiało wychodzić.

My idziemy za tydzień w sobotę na kurs chustonoszenia. Ciekawe jak malutka zareaguje.

W ogóle moja mała obudziła się dzisiaj o 6 i do 11 nie spała. Troszku też popłakiwała i widać było, że coś nie daje dziecku zasnąć. W sumie nie wiemy co. Może pępuszek? Się rozkrwawił nieco małej dzisiaj.

Teksty mam powalają... mi dzisiaj mój wyskoczył jak mała nie spała, że może to moje mleko się zmieniło i ma mało, bo wisiała na cycku pół poranka. Normalnie, myślałam, że trzasnę. Ale wytłumaczył mi grzecznie, że to może przez żelazo, które przyjmuje. Coś mi się nie wydaje, prędzej mleko się zmienia jeszcze. Ale teraz to ja już nie jestem niczego pewna.

Katka praktycznie w chuście można od początku. Przy czym ja jeszcze tak delikatnie bo jesteśmy przed ortopedą. Jak się okaże, że wszystko ok to będziemy nosić na całego.
A ja rzuciłam miętę na paznokcie więc znam tą radość.:thumbup:
Ja odczekalam kilka dni bo Młody przed terminem, ale z racji tego że jesteś po terminie to powinnaś już dawno spacerować. Taki suchar;)
A poważnie to spaceruj od początku;)

reklama
Do góry