reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Moje dzieci też jakieś marudne dzisiaj, a w szczególności Hania. Może te nasze dzieci wali na zmianę pogody? Ja byłam cały dzień u babci. Miałam przynajmniej obiad z głowy, bo i tak bym nie zrobiła. Ogólnie znów mam doła. Czy to jeszcze hormony czy ta pogoda?

reklama
Malgorzatko- Ja mialam tak wczoraj.. :( Wspolczuje.. W dzien moj synus byl grzeczny a teraz od 1,5 h masakra znowu..

Darunia- ja tez czasami dostaje dola. Wczoraj pol dnia przeplakalam z malym.. Taki juz los nas mam.. Ale w koncu zaswieci slonce i bedzie lepiej.. I bedzie wiecej tych lepszych dni.. :*

Gosia i Bartek- u mnie teraz to samo. Lacze sie w bolu..

Na szczescie dzis maz jest do pomocy.. Windi juz poszlo i dalej ryczy. Rce mi opadaja;( Zaraz znowu sie zalamie..

Ostatnia edycja:
u nas też dziś nie było spokoju, dopiero zasnął po 18 i nadal śpi a potem w nocy będzie problem:/

ja też mam już dość, a najbardziej tego karmienia, obejrzałam chyba wszystkie filmy o karmieniu i kurde wszystkie te kobiety mają wielkie balony i w dodatku okrągłe jak piłki a ja mam trójkątne jak piramida i za cholerę nie wiem jak głęboko tego cyca mu pakować:baffled:

Catsun, mam taką nadzieję. Kurczę faktycznie matki mają przerąbane. Faceci jakoś inaczej do tego podchodzą.

Undomiel, ja też nie mam jakiś balonów, powiedziałabym, że mam małe cycki. Myślę, że dziecko samo uczy się łapać i ssać i dostosowuje się do kształtu piersi.

Czy tylko ja nie zamierzam nosić chusty????

Byliśmy dzisiaj w ZOO. Maluszek się wyspał,córka poszalała z kuzynami. Stwierdzam,że karmienie piersią jest super wygodne. Siadam na ławce, wyciągam cyc i po kłopocie.

Odnoszę wrażenie,że aktywność forum znacznie spadła.Raptem jeden wątek jakoś tam działa, a reszta pusta:-(
Co się z nami stanie ? Przenoszą gdzieś forum jak dojdą nowe ciężarówki?

Dziewczyny po cc. Pozwalacie sobie na gorącą ,długą kąpiel?
Ja mam straszną ochotę. W ciąży miałam szlaban, do niedawna jeszcze plamiłam i miałam opory. Teraz już chyba jest czysto i tak się zaczęłam zastanawiać nad relaksem w wannie

Ostatnia edycja:
mika, ​ja też nie zamierzam korzystać z chusty, bo dwóch na raz raczej nie zabiorę w nią. Aczkolwiek to na pewno fajna sprawa. Co do wanny to nie pomogę, bo ja jej nie posiadam:)

reklama
Undomil - to ja mam takie balony!!! Ło rety ogromne!!! A te dziewczyny w szpitalu to miały takie mini mini. Kurde!

Catsun - bo ja zacofana w tym co na forum. Kolki? Brak kupki?

Darunia - ja robię obiad na jutro teraz. Wcale dumna z tego nie jestem hehe. Po prostu rano odmroziłam mięso i do tej pory go nie tknęłam.

Tusiaczek - przez chwilę myślałam że to ze mnie suchar :p :-D

GiB - faktycznie krótka ta ulewa no ale chyba dalej pada. Pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza ;-) chociaż tyle u mnie dobrego że nie zdychałam w szpitalu z gorąca.

SMOCZEK - używacie?? Ja jeszcze nie dałam. Ale pewnie jak będzie mi wisieć na cycu tak jak opisujecie to pewnie złamie się i też dam.

Do góry