U
użytkownik 902
Gość
Coś w tym jest;-) humor jakby lepszy mam po kilkugodzinnej wizycie w galerii handlowejSuchar na dziś: Gdzie kobieta ma punkt G? Na końcu słowa Shopping
Miłego dnia dla wszystkich

Hej wszystkim
A ja mam dzisiaj prawdziwy weekend!
Mały dzisiaj nie przespał całej nocy ale nie narzekam bo: obudził się o 5.00 nakarmiłam go dwoma cyckami 'pod korek' i spaliśmy wszyscy do 9.15! Potem karmienie, nasze śniadanie, próba chustowania ( a propos: czy w wiązaniu 'kangurek' wychodzą waszym dzieciakom rączki po bokach czy ja coś źle wiążę? ), zabawa z Małym, karmienie i,,, wygoniłam męża z dzieckiem i psem na spacer))
Mam już spokój 3 godziny, posprzątałam, wyprasowałam i teraz sobie siedzę i się obijam przed laptopem i tv
Co do kupek: moje dziecko robi średnio 1 kupę na 2 dni, często też 'po pachy' ale nie zastanawiałam się czy to wina pieluszek tylko tłumaczę sobie to tak, że jak człowiek nie robi tyle dni kupy to jak w końcu zrobi to żadna pielucha nie wytrzyma,
Jeżeli chodzi o odciąganie i mrożenie pokarmu: naprawdę tak można?Jak długo można trzymać go w zamrażarce?
3 miesiące.
Nie za dobrze Ci

Wróciliśmy mega głodni, wciągnęłam rosół z makaronem bezjajecznym (odkrywam coraz to nowe produkty