reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwietniowki 2015

Kifsi witaj, to mamy termin na ten sam dzien:-)
Karina tak to fajnie, tez bym chciala takie sny z orgazmami:-D

Bigosu zazdroszcze tez bym zjadla mniam, ja zato pieke sobie znowu ta pyszna tarte.

Ktorej jeszcze w ciazy wywalilo pryszcze bo zapomnialam. Zeszly juz? Bo mi nie zchodza tylko nonstop nowe, cale czolo i skronie w pryszczach, a w dodatku swedza czasami.,

reklama
Jaga wspolczuje malemu tych zaszczykow, tez dostawalam bolesne jak bylam mala wiec wiem jak to jest, zycze szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Olusia mam nadzieje ze to nic takiego, i przejdzie, zobaczymy co gin ci powie.

Myla dobrze ze tylko zapomnial a nie ukradli:tak:

dziękuje za miłe przyjecie :tak:

aylin :-)

jak widać po suwaczkach nie jest to moja pierwsza ciąża , mam już w domu jednego łobuza - Wiktora z czerwca 2012 , mam również na koncie jedna stratę :-( dlatego też ta ciąża jest dużo bardziej stresująca :-( puki co wszystko idzie w dobrym kierunku :tak: tym razem również dużo gorzej z samopoczuciem , ale mam nadzieje ,że niedługo się poprawi :tak: w związku z powyższym obecnie już na l4 :tak:

aha, no i jestem z okolic grodu Kraka i w słusznym wieku tzw. chrystusowym :-)

Nadrobie Was, ale za cholerę wszystkim nie odpiszę :p.

Doli, daj znać jaki Franczak jest na normalnych wizytach :-).

Kuklaki, mnie obsypalo konkretnie, czułam się jak gimnazjalistka...Juz na szczęście wszystko ładnie schodzi :-).

Zjadłabym bigosu...ale dla siebie jednej nie ma co gara budzić. Idę zrobić tosty z serem, szynka i pesto :p.

Kifsi, witamy, kolejnamamuśka z Krakowa, super! Współczuję straty :-(.

Słucham RMF Święta. Ciąża mi się na mózg rzuciła chyba :p.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry