reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kochana jestes! Oby sie udalo, niestety ja przeczuwam chlopaka. Wszystko okaze sie 4 listopada. Rowno za 2 tyg :-)

Ja tez przeczuwam chłopaka lol i tez mam termin 4.11 :) :) :)

Olusia :) nio ja tez albo kszel albo kichanie ... Tak to nie popuszczal:p
Całe szczęście :)

Natasza - , Olusia tak ... Teściowa to wielki skarb :)

Doli- oddawaj Bigossssss , tez bym zjadła :) mniammmm

Ja tez mam wkulko problemy z pecherzem :( to jakies fatum lol

Jaga zdrówka dla syna ❤️❤️❤️❤️✊✊✊✊✊✊✊✊❤️❤️❤️

Kifsi witaj :-)

A ja dzis zjem krupnik.. zupy mi jeszcze wchodza gorzej z reszta... :tak: mam ochote dzis na kisiel albo budyn...

Karina to tylko chyba ja od snow sie moczylam... :confused:

Jaga to bardzo słabo z tymi zastrzykami, antybiotykami itp. Wiecie ja naprawde nie lubię tych chemicznych wspomagaczy choć wiem, że czasem bez nich sie nie obejdzie.
Przeczytajcie proszę ten art: Raport Klennera czyli czego nikt nie wie o witaminie C | Akademia Witalności
Nie jestem w stanie sprawdzić czy to wszystko prawda, ale od zeszłego roku cała rodzinka zakupiła mega puszkę witaminy c w proszku i codziennie dawkujemy, a w okresie takim jak ten szczególnie.

Hej Kifsi Ty też czytaj :)

Myla jak Vesunna nie bedzie miala dziewczynki to Ty dostaniesz ten gratis :)

Olusia nie przejmuj sie :) najwazniejsze ze kupci nie robisz :)
:żart:

Ja mialam wczesniej orgazmy we śnie :) - nie ze narzekam Hahaha było całkiem całkiem :) :) :)

reklama
Karina wlasnie wlasnie... dobrze to tylko to....ale zobaczymy... nie martwie sie tym poki co... zrobie ponownie badanie i zobaczymy...:tak:

Anemonne ciekawy artykuł... ;-)

Do góry