hihi myślę, że raczej nieWiecie co tak sie zastanawiam czy to mozliwe ze przy wychodzeniu zebow dzieci sa bardziej spiace![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi myślę, że raczej nieWiecie co tak sie zastanawiam czy to mozliwe ze przy wychodzeniu zebow dzieci sa bardziej spiace![]()
hihi myślę, że raczej niemoże to pogoda tak wpływa na senność
![]()
wlasnie to jest najgorsze w tym naszych szkrabach ze za nic maja nasze meki i starania i staly rytm dnia i nocy bo i tak robia po swojemu mali indywidualisci ;-)moj gościu śpi przez dzien od 30minut do godzinki 2-3 razyraz byl rekord bo spal 1,5 godzinki ale to spal razem ze mna, na mojej rączce:-)
wieczorem po kąpieli ok 20.30 (ostatnio to zasypia znow ok 23, juz raz sie mi udalo go oduczyc...) srednio przed 21 zasypia...potem sie budzi o 22 na cyca troszke i spi do 8 ale z pobudka ok 3-4.... niedawno bylo super bo jak zasnal ok 22 to spal do 7 a raz nawet do 8 bez przerwy.... ale niestety trwalo to jakis tydzien...
a dzisiaj przeszedl sam siebie.... wieczorem zasnal dopiero o 23.10obudzil sie ok 3.30 na cyca i potem pianicz wstal dopiero o 10.30 rano
a jak sie mu poprzestawia i w nocy nie bedzie spal?
![]()
heheh...no cóż... podobno z wiekiem minie ;-)