reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Ech, nie nakrecam sie, bynajmniej staram sie;) wiem, ze kazde dziecko idzie swoim tempem. Ale co innego nie myslec, a co innego isc na wizyte do przychodni i ciagle ze wszystkich stron slyszec o neurologu.

Z Laura cwicze sama juz od jakiegos czasu, a chodzimy tylko na kontrole.
Kasiuchna, oj do Pl to na razie odlegle czasy:/ moja nie miala nigdy zadnego usg. Oprocz tego w brzuszku:D

reklama
Makota Hani zdarzają się całe przesłane nocki,śpi z nami w sypialni:)

Jak tak Was czytam to chyba jutro umowie się do fizjo,zobaczymy co powie

Sokoja ja też nic dziś nie robiłam ale czuje się 'wypompowana':-S

Byłam na aerobiku i wszystko mnie boli...

Spokojnej nocki

A ja rozpisalam sie i wcielo mi posta.:angry: Porazka jakas kurcze.
Mamo bobasa bedzie dobrze na pewno. Bartek jak lezy na brzuchu to opiera sie tylko na jednej recy a drufa macha albo do tylu kladzie i przez to giba sie srrasznie a czasem super lezy. Ogolnie dzisiaj przekrecil sie z plecow na brzuch,doskonali tez obroty na boku z tendencja na lewy.
Usg przez ciemiaczko mielismy juz 2 razy,teraz czeka nas 3 za 2,5 tygodnia,ale to ze wzgledu na torbiel w glowce.
Lilla 100 lat dla babci i wytrwalosci w nauce jezyka.
Chlopaki spia,ja tez zaraz ide.
Dibranoc

Hej :)

Lilla widziłam sunie :) słodka jest :) Powodzenia w nauce :)
Mamo B moja jula też się nie przekręca, w ogóle. Nie chce się kręcić na boki itd. Ćwiczę z nią w formie zabawy tzn turlamy się itd. Podobnie jak u elifit też próbuje łapać za kolana więc pewni stópki pójdą niedługo w ruch. Wsadzam jej też czasem stupkę w rączkę i ma radochę niesamowitą. Robię wszystko delikatnie mam nadzieję, że pomoże. Ogólnie patrząc na Julkę, to widzę zdrowe dziecko:) Mam nadzieję, że nasze leniuszki niedługo zaczną się więcej ruszać :)
Kasiuchna mam nadzieję, że i Julka się przestawi.

mam do was przy okazji pytanie. Jak przekręcam Julkę na prawy bok to ona czasem, tak się właśnie do tyłu wygina:/ Na lewym tak nie robi i nie wiem czy jest powód do zmartwień. Napięcie miała sprawdzane jak miała 3,5 miesiąca i wszystko było ok. Możliwe żeby teraz coś się zmieniło??

Dzień minął dobrze :) Powściekałam się z Julką, jej śmiech mnie powala. :D teraz pora na mnie, czas iść spać. Spokojnej nocki.:)

Lilla narobiłaś mi ochoty na naukę jakiegoś języka.
Kiedyś się uczyłam niemieckiego pięć lat w podstawówce i gimnazjum i chyba czas wrócić.
Albo hiszpański liznełam na studiach. :?
I cóż tu wybrać heh ;)

Dobranoc wam

Witam się na nocnej.
Czy ktoś mi może pomóc rozwikłać zagadkę dlaczego moje dziecko raz przesypia całą noc a raz budzi się po 2-3h z takim wrzaskiem, że słychac go na sąsiednim osiedlu?!!?
Dziś się na domiar złego osikał przy zmianie pieluszki i musiałam mu przebrać pajacyk zatem dzisiejszy wrzask trwał jeszcze dłużej... A na cycka się rzucił jakby co najmniej kilka dni nie jadł. Nie-ku-mam.

Mamo Bobasa Lusia też nie miała usg przez ciemiaczkowego. Nie robi wszystkiego co jest napisane dla jej wieku i się nie nakręcam bo to widać czy dziecko dobrze się rozwija. Jak będziesz w PL to zajdz do do fizjoterapeuty, albo jak usłyszysz o dobrym neurologu ze Sztokholmu. Nie martw się na zapas. Laura dobrze się rozwija!

Agulam - przespane nocki i czas na aerobik - taka to pożyje...

Kornela - Dziękuję w obu przypadkach

Limonko - chyba takie odchylanie się do tyłu w lezeniu na plecach to wstęp do obrotu na brzuch, (kolejna rzecz którą Zola kiedyś zrobiła, a teraz przestała) wiec się nie denerwuj.

Elifit - ja bym wybrała hiszpański.

Pola - nie pomogę w rozwiklaniu zagadki archiwum X :)

Pola, to Ty nie wiesz?? :D przeciez to jest skok:p golym okiem widac:D

Lilla, wierze ze bedzie dobrze:) akurat mnie natchnelo z tym neurologiem, bo nawet wczoraj pani w recepcji pytala czy aby na pewno bylam z dzieckiem u neurologa. Stad tez moje rozmyslenia:)

Limonka, to w takim razie nasze corki sa leniuszkami i nie pozostaje nam nic innego jak czekac az im sie zachce:D

Dzien dobry!
Moje dziecko spalo wczoraj juz o 21.30!! Nie chwalilam sie przed obawa klatwy forumowej:p Mam nadzieje, ze te zle dni mijaja i wraca moja kochana coreczka:/ ja z tego wszystkiego i tak nie spalam do 1:// chyba juz z przyzwyczajenia nie chcialo mi sie spac:D za to zrobilam porzadek w papierach, napisalam meila do spoldzielni, przeglad zamowilam na nasze samochody.. Akurat i w jednym i w drugim konczy sie w tym samym czasie:// ale to juz trzecia pobudka, z czego teraz od pol godziny nawija sobie do obrazu wiszacego na scianie:p pozegnala juz tate, ktory wyszedl przed chwila do pracy, posmiala sie i moze usnie znowu.

Milego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
Pola - obstawiam terroryzm albo dyktature :D

Nie spalam od 1 do 3. Wstalam o 6. Nic nie zapowiada, aby Das mial zamiar zasnac...

W pon musze odebrac akt slubu i isc z Dasiem na pobranie krwi :( nie wiem jakim cudem pojde do fotografa, a wniosek dowodowy zloze z Dasiem (ciekawe jak dam rade z wozkiem)

Milego dnia!

Do góry