dzien dobry!
wyjechalismy na weekend do dziadkow meza do szczytba - tu dzis rano -12!! zimnooooo!
s.michalina - przepraszam za zamieszanie, to nie od nasivin a o neosine. wybacz!
mika - to niezly zmarzluch z Ciebie :-) ja tez zmarzluch jestem ale nie zakladam az tylu warstw na siebie :-)
podniosl sie temat "wyscigu szczurow" juz kilkukrotnie szczegolnie w zyciu realnym zauwazylam jak bardzo ostroznym trzeba byc opowiadajac o swoim dziecku do innej matki - szczegolnie matki ktora ma dziecko w podobnym wieku.
ja jednak lubie czytac o waszych postepach i nowych umiejetnosciach bo nawet jak Oliwia czegos jeszcze nie robi to pozniej wyczekuje tego.
kornela - zdrowia dla dzieci. mojej sasiadki syn tez ma zapalenie ukladu moczowego, oj maja sie z tym moczem, i niestety co chwile na konsultacje do CZD jezdza.
lilla - a o co chodzi z ta koniecznoscia odpisywania kazdemu? przyznaje sie ze wyznaje taka sama zasade - jak nie wiem to nie pisze i juz.
apropo jeszcze chirurgow to na fox life leca ostatnio powtorki od 5 sezonu (aktualnie juz 9) i wszystkie ogladam i jeszcze nagrywam 'na potem'

prywatna praktyke tez ogladalam
ja w tym roku choinki chhba u siebie nie bede ubierac, juz 17.12 wyjezdzam dla siostry i wracam dopiero 29.
henna i manicure - eh... marzy mi sie ale cala kase teraz oszczedzam na szoping w uk u siostry