reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Piździ :-)
Nawet kot robił kilka podejść do wymarszu na spacer a po otwarciu patrzy na mnie, jakby ten chłód to była moja wina. I nie poszedł. Śpi na moim szlafroku...

GiB ja o takiej sesji foto myślę by na 60-tkę zrobić moim rodzicom z wnukami. A raczej wnuczkami bo same dziewczynki :-D

Lilla u mnie było 1 karmienie a też się tak czuję niewyspana. Próbuję męża przekonać by zrobił śniadanie... Ale mi to słabo idzie.

Graza a próbowałaś się wspomóc herbatką na zmniejszenie pokarmu? Działa delikatnie ale przynajmniej mnie przyniosła ulgę.

Tusia skąd pomysł na zmianę fury dla dziecia? A odnośnie krokietów to podeślij, mój się ucieszy ;-) jeszcze jakiś barszczyk do tego i w pełni byłby zadowolony. Jadłam kiedyś krokiety z brokułami i serem. Kurde dobre były. Takie inne.

Witam z rana.

Lilla Zuza też namiętnie włosy ojcu i bratu również drze ;)

GiB noo co ty. My tu poważne fanki. Prywatną praktykę już dawno obejrzałam wszystkie sezony. Fajnie że do chirurgów dołączyła Amelia :)
Więcej czasu nie mam. Siedzę wieczorem jak dzieci śpią. Za dnia nic kompletnie nie zrobię a i ostatnio męża pomocy mniej.

Tusiaczek noo takie zakupy js też lubię :) lumpy rządzą. Za chustą patrzyłas? ;)
Pola żeby zrozumieć o co chodzi z tym pomijaniem to trzeba spytać dziewczyn które się przestały udzielać na bb.
Kornela mój syn też ma stulejke. Jakie u was zalecenia?

Ostatnia edycja:
Tusiaczku, ja tam wolałabym kawkę, ale wolę nie ryzykować z kofeiną.
A lumpeksing też uprawiam i uwielbiam. Ostatnio super sukienka dla córki za 7 zł i sweterek na wiosnę dla małego.

Lilla zainspirowałaś moje sny. Dziś sprzedałam cienkie rajstopy od projektanta !!!! :-D z dziurą za 400 zł. Uśmiałam się po przebudzeniu. Niestety nazwiska nie pamiętam ;-)

Elifit narazie diatal masc ze sterydami i jak nie pomoze to operacja. U niego jak sika to robi sie taka bombka na kobcu siusiaka zanim moczy wypkynie i boli go to. W dodatku ma przez to zapalenia ciagle.....oni licza na ta masc ale lekarz mowi,ze chyba marne szanse na to. Maly ma 2 lata. A jakie u Was zalecenia?
Maly poszedl spac o polnocy ale spalusmy do 9 wiec tylko sie cieszyc.
Kiedy ubieracie choinke?

Elifit narazie diatal masc ze sterydami i jak nie pomoze to operacja. U niego jak sika to robi sie taka bombka na kobcu siusiaka zanim moczy wypkynie i boli go to. W dodatku ma przez to zapalenia ciagle.....oni licza na ta masc ale lekarz mowi,ze chyba marne szanse na to. Maly ma 2 lata. A jakie u Was zalecenia?
Maly poszedl spac o polnocy ale spalusmy do 9 wiec tylko sie cieszyc.
Kiedy ubieracie choinke?

Choinkę dzień przed Wigilią.
Oj to u niego już poważnie :( chyba bez zabiegu się nie obejdzie.
U nas jest 5mm dziurka. Nie ma problemu z siusianiem tylko zapalenie ostatnio było. Odciągamy codziennie i coś tam trochę działa a tak to też liczymy na maść.

GiB zazdraszczam i henny i pazurów.

DObry, a raczej nie taki dobry. jestem niewyspana, zła i zirytowana. Dopadła mnie forumowa klątwa. Pochwaililam Julkę, że ładnie spi po kropelkach a potem jak zaczeła wywijać i marudzić. Byla godzina darcia i pół godziny spania. Oczy na zapałki nie mam siły :(. Tak dzisiaj będę narzekać. W dodatku calutki dzień sama bo mąż do 22 pracuje. :(:( Jeszcze zebym mogła z julka się kimnąć w dzien ale ona tylko 30 min i pobudka ehhh. Zły dzień.

Jutro chyba jednak zamówię wizytę, ale pewnie i tak dostanę gdzieś na środę dopiero. Idę sie poużalać jaka jestem zmęczona i niewyspana :( A porzedniej nocy spałam 3 godziny bo znajomi nocowali i tak wyszlo. Ehhhh idę nie zamulam.

Milego dnia

reklama
dzien dobry!
wyjechalismy na weekend do dziadkow meza do szczytba - tu dzis rano -12!! zimnooooo!

s.michalina - przepraszam za zamieszanie, to nie od nasivin a o neosine. wybacz!

mika - to niezly zmarzluch z Ciebie :-) ja tez zmarzluch jestem ale nie zakladam az tylu warstw na siebie :-)

podniosl sie temat "wyscigu szczurow" juz kilkukrotnie szczegolnie w zyciu realnym zauwazylam jak bardzo ostroznym trzeba byc opowiadajac o swoim dziecku do innej matki - szczegolnie matki ktora ma dziecko w podobnym wieku.
ja jednak lubie czytac o waszych postepach i nowych umiejetnosciach bo nawet jak Oliwia czegos jeszcze nie robi to pozniej wyczekuje tego.

kornela - zdrowia dla dzieci. mojej sasiadki syn tez ma zapalenie ukladu moczowego, oj maja sie z tym moczem, i niestety co chwile na konsultacje do CZD jezdza.

lilla - a o co chodzi z ta koniecznoscia odpisywania kazdemu? przyznaje sie ze wyznaje taka sama zasade - jak nie wiem to nie pisze i juz.

apropo jeszcze chirurgow to na fox life leca ostatnio powtorki od 5 sezonu (aktualnie juz 9) i wszystkie ogladam i jeszcze nagrywam 'na potem' :-D
prywatna praktyke tez ogladalam :-D
ja w tym roku choinki chhba u siebie nie bede ubierac, juz 17.12 wyjezdzam dla siostry i wracam dopiero 29.

henna i manicure - eh... marzy mi sie ale cala kase teraz oszczedzam na szoping w uk u siostry :-D

Do góry