reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry

Dziś w planach oglądanie świątecznej iluminacji na starówce. I podobno rekolekcje mamy, wiec kościół też w planach, przynajmniej na trochę, dopóki dziewczyny pozwolą...

reklama
Dzień doberek kartofelek - jak to mówi mój Synek :-D

Widzę, że w nocy humorki dopisywały ;-)

U nas dzisiaj totalny brak planów. Tzn ja mam ich milion, ale realizację utrudnia humorzastość i choroba Maluszka więc ograniczam się do spontaniczności. Aktualnie konstruuję jakiś obiad, Starszaczek z Tatą w kościele, a Maleństwo jęczy....

Dzień dobry :)

Doti :thumbup:
Limonko gratuluję pół roczku:) u nas wypadnie w Wigilię:)

Katka dasz radę, kroplówka z kawą i w drogę:thumbup:

U mnie noc spokojna wiec nie zaglądałam. Teraz u nas sielanka niedzielna, Szymek śpi, Teodor śpi, z mężem oglądamy kabaret. W planach na obiad pstrąg z brokułami w sosie śmietanowym, problem w tym, że sam się nie chce zrobić:eek:
Miłej niedzieli:)

Doti oficjalnie oznajmiam ze cie nie lubię za te pierniczki, a raczej za to ze ich nie mogę spróbować bo wyglądają smakowicie :D

Słońce u nas świeci pełną parą więc zaraz po karmieniu zabieram psy o dziecko na spacer.
przesyłam wam trochę słońca.

Dobry. Lillu i Limonko najlepszego dla pociech z okazji 6- ciu m- cy. :D.
Doti piekne.
Ja dzisiaj sie czuje jak potluczona. Spalam do 10 z dzieciakami. Oni ubrani ja w pidzamie. Mam czerwone poliki, opadajace powieki.. czuje bezmoc. Czyli ze spaceru nici.. Dobrze, ze mam ogrodek dla psa...
Milej niedzieli.

Ale faajnie :) Dostałam bilans zużytego ciepła i 608 zł nadpłaty :) :)

Doti oooo ściągam pomysł z cb :)

Katka rodzisz? ;) ;)

Muszę powoli planować co będę robić na święta. Jakie placki itp.

A wy bez jakich potraw nie wyobrażacie sobie świąt?

Ostatnia edycja:
reklama
Hehe na szczęście moja ciąża trwała tylko 10 miesięcy :-D do grudnia to bym leżała ale w wariatkowie :-D

Elifit lubię takie wiadomości typu że jest nadpłata :-)
Ja kocham pierogi!!!!! Inne dania mogą nie istnieć :p

GiB chciałabym cały dzień w piżamie przeleżeć i tylko by mi Oliwię na kp donosili i jedzenie i picie :-D
Marzenia....

Lilla mi prześlij słońce! I trochę więcej niż trochę!! Na opolszczyźnie ciemne chmury :-(

Doti mniam mniam :-)

Tusia ty.lepiej pisz jak tam ze zdrowiem u was?? ??

Sokoja na nocnej zawsze wesoło ;-) wpadnij czasem :-D

Idę na ciacho :p :p :p

Do góry