reklama
Renatka znam to uczucie, szkoda, ze nikt z pracownikow nie zwrócił uwagi...:-(
Kuklaki i to jest prawidłowa reakacja!

Moja w piątek miała główkę pod lewym żebrem, szkoda bo tak ładnie głowka w dół leżała..ja ram jestem dobrej mysli, nie pisze sie na żadna cesarkę!
Karina moj lekarz mi mówił o tym paciorkowcu (streptokoken), na następnej wizycie mi zrobi, chyba 40€ kosztuje, jakos sie boje tego dziadostwa, wole miec spokój takze za 3 tyg mi zrobią.
Ja juz od 6 spać nie moge z ekscytacji, ze moja córcia wraca! Jeszcze musimy wysprzątać mieszkanie na błysk i moze o piwnice zahaczamy (choc watpię bo moj maz to ma jakas alergie na sprzatanie piwnicy hehe, mi tez ciezko bo szkoda cos wyrzucić a z drugiej strony graci i takie błędne koło!)
Kuklaki i to jest prawidłowa reakacja!

Moja w piątek miała główkę pod lewym żebrem, szkoda bo tak ładnie głowka w dół leżała..ja ram jestem dobrej mysli, nie pisze sie na żadna cesarkę!
Karina moj lekarz mi mówił o tym paciorkowcu (streptokoken), na następnej wizycie mi zrobi, chyba 40€ kosztuje, jakos sie boje tego dziadostwa, wole miec spokój takze za 3 tyg mi zrobią.
Ja juz od 6 spać nie moge z ekscytacji, ze moja córcia wraca! Jeszcze musimy wysprzątać mieszkanie na błysk i moze o piwnice zahaczamy (choc watpię bo moj maz to ma jakas alergie na sprzatanie piwnicy hehe, mi tez ciezko bo szkoda cos wyrzucić a z drugiej strony graci i takie błędne koło!)

Ostatnia edycja:
magdalenaanna29
Fanka BB :)
Ale żeście naprodukowały przez cały dzień. Ja wczoraj byłam z młodym u moich rodziców cały dzień. Robili porządki na podwórku i ogrodzie, wiec i my korzystaliśmy z pięknej pogody i praktycznie tylko z przerwą na kawę i obiad poszliśmy z nimi do domu. 
Leo ja też spać nie mogę. Nie dość, że w nocy ciągle do WC wstaje, potem zasnąć nie mogę:banghead: to jeszcze rano wcześnie się budzę.
Leo ja też spać nie mogę. Nie dość, że w nocy ciągle do WC wstaje, potem zasnąć nie mogę:banghead: to jeszcze rano wcześnie się budzę.
magdalenaanna29
Renatka świetny wózek. Za takie pieniądze to dobra okazja Ci się trafiła.
Tobasia mój młody też dupskiem na dół się odwrócił i teraz ani myśli zrobić tego ponownie. Na necie czytałam, że można dziecku pomoc się odwrócić lub je do tego zachęcić ale te metody można stosować tylko do 32tc, a ja juz 34tc zaczęłam.
No a ja wczoraj już praktycznie cała torbę do szpitala spakowałam. Zostało mi tylko wybrać ubranko dla młodego na wyjście ze szpitala i dla mnie kosmetyki spakować. I jestem gotowa. Pewnie będę jedna z pierwszych, które się tu rozpakują
po tym jak moja sąsiadka pojechała na cc ponad tydzień szybciej to widzę, że wszystko się może zdarzyć.... tym bardziej, że też będę miała cc i nawet jeśli się jeszcze mały obróci główka w dół to już decyzja się nie zmieni, bo nie chce przeżyć tego co przy pierwszym porodzie. Tym bardziej, że ten brak rozwarcia jest cykliczny i moja gin stwierdziła, że to na 98% się teraz powtórzy... jest jeden plus - 3 marca mam wizytę i już będę wiedzieć kiedy nasz synek się urodzi 

Tobasia mój młody też dupskiem na dół się odwrócił i teraz ani myśli zrobić tego ponownie. Na necie czytałam, że można dziecku pomoc się odwrócić lub je do tego zachęcić ale te metody można stosować tylko do 32tc, a ja juz 34tc zaczęłam.
No a ja wczoraj już praktycznie cała torbę do szpitala spakowałam. Zostało mi tylko wybrać ubranko dla młodego na wyjście ze szpitala i dla mnie kosmetyki spakować. I jestem gotowa. Pewnie będę jedna z pierwszych, które się tu rozpakują
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Dobry.
Ojjj nie wyspana jestem
pol nocy myslalam o tym wszystkim tak sie nakrecilam :/
Lei Ty jestes najlepszym przykladem ze dziecko sie moze odwrocic przed samym porodem. Wiem. Ale jakos tak mi smutno i zle ze u mnie to zawsze cos. Jak w pierwszej obrocony to loz6sko przodujace to teraz lozysko wysoko a nie odwrocona. Echhh....
Marela kochana Ty to masz pamiec
tak dzien przed cc bylam u fryzjera
) wszystko mialam dopiete na ostatni guzik,malo stresu,po cc tez bylo spoko. Ale pozniej dlugo dochodzilam do siebie.
Najbardziej zdolowal mnie fakt ze chcialabym 3 dzieci a powiedzialam ze jak teraz bedzie cc to nie zdecydujemy sie na 3 bo to za duze obciazenie. Mloda nie jestem...
No i tak to wszystko wyglada
Ojjj nie wyspana jestem
Lei Ty jestes najlepszym przykladem ze dziecko sie moze odwrocic przed samym porodem. Wiem. Ale jakos tak mi smutno i zle ze u mnie to zawsze cos. Jak w pierwszej obrocony to loz6sko przodujace to teraz lozysko wysoko a nie odwrocona. Echhh....
Marela kochana Ty to masz pamiec
Najbardziej zdolowal mnie fakt ze chcialabym 3 dzieci a powiedzialam ze jak teraz bedzie cc to nie zdecydujemy sie na 3 bo to za duze obciazenie. Mloda nie jestem...
No i tak to wszystko wyglada
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Magdalena tez slyszalam o tych cwiczeniach i z pewnoscia bym sprobowala gdybym wiedziala ze jest ulozona miednicowo. A wszyscy mi ciagle mowili (na podstawie macania brzucha) ze jest glowa w dol. Najbardziej irytuje mnie fakt ze nie przewiduja juz zadnego usg przed porodem. Dobrze ze poszlam prywatnie. Ide jeszcze raz za miesiac i jak sie nic nie zmieni mam dostac list od mojej gin do szpitala. Oni nie biora pod uwage takich listow bo uwazaja ze wiedza wszystko najlepiej wiec szykuje sie na zadyme
bo to MOJE DZIECKO,ZDROWIE I ZYCIE!!
Ja bedzie cc to pewnie pod konuec marca. Kurcze znowu ten zdretwialy brzuch przez rok i ten bol i to lezenie dobe po :/
Tobie Magda sie nie dziwie po takich przejscuach tez bym nie chciala rodzic sn. Ja jednak w tej ciazy mialam miec opcje wyboru... no ale mloda zdecydowala za mnie hehe.
To sie wygadalam
Ja bedzie cc to pewnie pod konuec marca. Kurcze znowu ten zdretwialy brzuch przez rok i ten bol i to lezenie dobe po :/
Tobie Magda sie nie dziwie po takich przejscuach tez bym nie chciala rodzic sn. Ja jednak w tej ciazy mialam miec opcje wyboru... no ale mloda zdecydowala za mnie hehe.
To sie wygadalam
Hej mamuski :*
W końcu po egzaminach
ale ledwo się obejrze i będzie druga sesja. Udowodnilam profesorowi że umiem i 5
ale konstytucyjne to lepiej nie mówić 
Wczoraj w Warszawie jak pewnie wiecie płonął most i to jeden z ważniejszych więc teraz będą korki takie ze ja dziękuje !
mój M tez musi znaleźć inna drogę do pracy 
Jutro na 9 jedziemy na USG i już nie mogę się doczekac
Tabasia nie martw się tak. Zamartwianiem nic nie zrobisz a mala może jeszcze się odwrócić, zdarza się tak czasem
ważne ze zdrowa dziewczyna 
W końcu po egzaminach
Wczoraj w Warszawie jak pewnie wiecie płonął most i to jeden z ważniejszych więc teraz będą korki takie ze ja dziękuje !
Jutro na 9 jedziemy na USG i już nie mogę się doczekac
Tabasia nie martw się tak. Zamartwianiem nic nie zrobisz a mala może jeszcze się odwrócić, zdarza się tak czasem
magdalenaanna29
Tobasia ja tylko prywatnie chodzę do lekarza. Mimo, że płaci się składki itp to mamy takich fachowców jak mamy... moja kuzynka pośmiertnie córeczki juz na kasę chorych do ginie pójdzie. Szkoda tylko, że dopiero teraz to zrozumiała
Ja wolę zapłacić czy za wizytę czy za badania, ale wiem ze lekarz poświęca mi tyle czasu ile potrzebuje. Nie tylko mega szynki wywiad, lekkie macanie bez usg itp. Ja na wizytę idę zawsze z zestawem pytań i zawsze wychodzę nasycona
na każdej wizycie mam usg plus zdjęcia i płyta dla reszty rodzinki, badanie szyjki i wszelkie inne badania. Zero stresu, nerwów. Moja gin jest na prawdę cudownym człowiekiem.
Tobasia może jeszcze dzidzia odwróci się główka w dół. Jest jeszcze czas
ja też jest na to przygotowana ale i tak na cc juz się zdecydowałam, dzięki właśnie młodemu.
Ciesze się, że się wygadalas. To zawsze coś pomoże i choć troszkę człowiekowi ulzy
Ja wolę zapłacić czy za wizytę czy za badania, ale wiem ze lekarz poświęca mi tyle czasu ile potrzebuje. Nie tylko mega szynki wywiad, lekkie macanie bez usg itp. Ja na wizytę idę zawsze z zestawem pytań i zawsze wychodzę nasycona
Tobasia może jeszcze dzidzia odwróci się główka w dół. Jest jeszcze czas
Ciesze się, że się wygadalas. To zawsze coś pomoże i choć troszkę człowiekowi ulzy
reklama
magdalenaanna29
Pat gratuluję! :thumbup: zdolniacha z Ciebie :-) no i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę