reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Cześć!

Ale tu atrakcji dzisiaj... Dobrze, że wszystko skończyło się pozytywnie...

To jak mówimy o dziwnych objawach. Dzisiaj miałam takie jakby delikatne kłucia w pochwie, ale niezbyt głęboko, wrażenie było jakby zaraz "u wyjścia". Macie jakiś pomysł? I zaznaczę, że wczoraj ponad kilometr kraulem na basenie zrobiłam, co prawda 2 długości i przerwa, ale może to od tego... A w poniedziałek wizyta, więc gdyby się powtórzyło, to się zapytam doktora. Musiałam dzisiaj też drugi w czasie ciąży apap wziąć. Przez tę zmianę pogody łeb mi pękał. A mgła jest jak mleko.

Z fajnych newsów, to wydaje mi się, że Larwa zaznaczyła swoją obecność:) Takie śmieszne bulgotania czułam:) i to jakieś 2 razy w ciągu dnia. Więc dzień uznaję za udany :D

reklama
Kasietta ja tez mialam takie klucie w pochwie i pojawialo sie tez po bokach podbrzusza a jak pytalam lekarke czy to cos powaznego to powiedziala ze nie i ze klucia i pobolewania sa typowym objawem w ciazy i ze jak nie ma regularnych boli, krwawien to wziasc mam nospe i sie polozyc, odpoczac. Zapytaj na wizycie i daj znac co Ci powie na to.

Akuku mam nadzieje ze odpoczywasz?

Bunia gratuluje wizyty I widoku maluszka. Wizytami czestymi sie nie martw czasem lepiej czesciej niz rzadziej.

Przy twardnieniu to bralabym tez magnez a nospe doraznie, caly czas bym sie bala, teraz mowia ze jest ok a za pare lat sie okaze co innego

Kolezanka miala takie twardnienia i po usg dopochwowym lekarz powiedzial ze z szyjki zrobil sie lejek, zalozyli jej krazek i juz zaczyna 9 miesiac i jest ok, za tydzien jej sciagaja

Ja nie potrafilabym codziennie żywic dziecko nospa, biorę naprawdę tylko jak muszę i to zwykły paracetamol

Jeżeli chodzi o magnez, to trzeba sprawdzać, czy jest przyswajalny. Znacie Aspargin? Jak dla mnie najlepszy, miałam sporo problemów ze skurczami z powodu sportu i to mi pomogło.

Akuku- co za ulga ze wszystko dobrze sie skonczylo :tak:

Ja jutro musze jechac do Budapesztu po ampulki do zastrzykow i mam nadzieje ze po drodze odwiedzimy Ikee i zobaczymy na jakies łozeczka... ciezko mi uwierzyc ze to juz prawie połówka ciązy...gdzie ten czas zleciał?

Loveboiled nawet jakby Ci lekarz zalecil to bys nie brala codziennie? Paracetamol to tez lek przeciez.

Amawell udanej podrozy i zakupów. O tak to prawie juz połowa :-)

Natka skonsultuj z lekarzem najlepiej. Kiedys mialam liczne bakterie w moczu przy infekcji ale nie bylo podane ilosci.

reklama
Lucalew ale biorę tylko jak naprawdę nie mogę wytrzymać z bólu głowy, na szczęście nie mam żadnych bólów brzucha.. Ale sadze ze zażywanie codziennie leków przeciw bólowych nie jest najlepsze..

Do góry