reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zuzka ja mam inne ale uważam że za te pieniądze to są ok :)

Kami i pierwsze dni w pracy można powiedzieć że ok?
My jak wynajmowanie my mieszkanie mieliśmy podobnie jak Kamilove.
Wynajmowalismy 3 mieszkania i dwa było naprawdę ok. Tylko w tym trzecim właściciel nas oszukał.

Kamilowe wiem tylko ja wiedzialam o zmianach, oni tam sobie sami robia jak chca i nie mam o to pretensji, chodzi o podejscie od strony finansowej w razie ich wyprowadzki, my nie uzgadnialismy zmian, nawet kiedys jej wspominalam ze w razie czego zeby mnie informowala no ale nic ie mowili,
placa rzetelnie, sa spokojni, dobrze zyja z sasiadami i w miare zaufani wiec umowa jest na gebe i jakos sie krecie,
tylko nie wiem jak podejsc w przyszlosci do tych zmian jezei kobieta brdzie chciala jakies zwroty za zmiay,
zreszta zobaczymy jak to bedzie tylko tak podpytalam jak jest u was

Zuzka,

Ja nie wiem jak u was jest pisze ci tylko jak to od mojej i mojego właściciela strony wygląda :)

Ja nie muszę.wymiany.każdej *******y z nim uzgadniac. Musze.mieć za to paragon lub fakturę na potwierdzenie, że to.i to kupiłam. Wtedy odlicza nam to z czynszu. Ostatnio po zrobieniu kuchni nie placiclismy wynajmu cały grudzień, styczeń, luty i marzec teraz tez jeszcze bez odstepnego, a od kwietnia od nowa wracamy z płatnościa :)

Ale u nas właściciel zgodził się na to i możemy robić co chcemy oczywiście nie chałupe w.marmurach bo trzeba być i rozsądnym ale remontować możemy.jak chcemy a on kasę nam odda :)

Ja juz porobilam to co zrobic mialam

Widze ze rozmawiacie o wynajmie ,powiem ze tez jestem tym zainteresowana ...co prawda mieszkam na swoim ale chcemy z mezem kupic mieszkanie w Gdyni i jak to zrobimy to wole komus wynajac niz ma stac puste

Czesc kobietki.Duzo obowiazkow to malo pisze.

Kami kochana czuje sie tak sobie.Jutro mam wizyte czy w srodku czysto,troche sie boje bo brzuch mnie boli czasami dosc konkretnie...no zobaczymy co bedzie.

Lekarka wydaje sie bardzo super babeczka...chociaz taki plus ze mam nadzieje znalazlam fajna lekarke

U mnie w sumie 2 cykl. Byłam na szeregu badań, wszystko wyszło mi ok oprócz tej prolaktyny. W tamtym miesiącu byłam prawie pewna, że jestem w ciąży a mój organizm dawał mi wszystkie znaki a @ przyszła, więc w tym miesiącu na nic nie liczę, poczekam pare cykli, jak się nie uda, to idę do innego ginekologa skonsultować prolaktyne, a mój na badanie nasienia ;-)
A leczysz prolaktyne? Ja poszlam do gina i mialam zbyt wysoka prolaktyne to dal mi lek bez recepty Cyclodynon, ktory dzieki Bogu nie jest hormonalny i nie jest jakis super drogi... I ptrz po 2 tyg stosowania jestem w ciazy :) a poprzedni gin chcial leczenia hormonalnego i to super drogiego

U nas moja mama ma znajoma której mąz ma mieszkanie w warszawie w bardzo dobrej lokalizacji ponoć. Oni wynajęli to mieszkanie i z tej kasy z wynajmu to tu w moim mieście wynajmuja kawalerkę bezczynszowa w kamienicy, robią z tego jeszcze opłaty i im zostaje. A jej mąż tu ma restauracje. Tak więc ludzie kombinują nieźle czasami :)

reklama
Do góry