Lilolo
Fanka BB :)
Nam właściciele i za odmalowanie mieszkań kasę zwracali. Tylko musieliśmy mieć.faktury
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A leczysz prolaktyne? Ja poszlam do gina i mialam zbyt wysoka prolaktyne to dal mi lek bez recepty Cyclodynon, ktory dzieki Bogu nie jest hormonalny i nie jest jakis super drogi... I ptrz po 2 tyg stosowania jestem w ciazyU mnie w sumie 2 cykl. Byłam na szeregu badań, wszystko wyszło mi ok oprócz tej prolaktyny. W tamtym miesiącu byłam prawie pewna, że jestem w ciąży a mój organizm dawał mi wszystkie znaki a @ przyszła, więc w tym miesiącu na nic nie liczę, poczekam pare cykli, jak się nie uda, to idę do innego ginekologa skonsultować prolaktyne, a mój na badanie nasienia ;-)