reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej ja już po wizycie. Z malutką wszystko w porządku. Spała podczas badania. No i lekarz potwierdził płeć. Mam parę leków, jedno z powodu 3 stopnia czystosci pochwy i na te złe wyniki moczu. A z wyników krwi był bardzo zadowolony:)

reklama
a ja w dalsxym ciagu prawie nei cxuje ruchow.
myself,by pojsc na usg prywatnie dxis.
denerwuej sie bardxo.
serdusxko maluchowi bije, ale fakt,xe rusxa sie sporadycxnie, albo xe nei cxuje (moxe loxysko prxesxlo na tyle do gory,xe amortyxuje??? )

Anney a wcześniej jak często czulas? Wiesz ja tez czuje tylko kilka razy..i to musze się wsłuchać. Ale jak ma cie to uspokoić to idź i się nie denerwuj

no ja wlasnei czulam bardzo, jakby wojne w tym brzuchu prowazilo :(
a dzis totalnie nic. ostatnie kilka dni moxe 2 razy ziennie cos poczulam.

nie jestem panikara, ale teraz zaczynam na powaznie sie martwic.

Ostatnia edycja:
Borysiatko gratuluje wizyty i zdrowka zycze.

Anney kochana mozliwe ze lozysko sie przesunelo dlatego ja wierze w to ze kobiety moga nie wiedziec ze sa w ciazy bo dzieciatko sie tak ulozy ze sie go nie czuje. Dla sokojnosci jak masz możliwość idz dzisiaj, pewno tez bym sie zastanawiala. Daj znac jakby co.
Trzymam kciuki.

Dziewczyny czy zdarzyło Wam się w ciąży zaslabniecie prawdopodobnie z niedotlenienia? Dziś poszłam na drogę krzyżową, przez cały dzień czułam się b.dobrze. Pod koniec zrobiło mu niedobrze zaczęłam slabnac, obraz się mazal, ledwo słyszałam, bałam się, że odlece. Zlal mnie pot, a następnie zrobiło się strasznie zimno, minęło już kilka godzin i dopiero zaczyna się robić cieplej. Mój gin jest na urlopie, ale może mnie jutro przyjąć ktoś inny. Iść? Czy jak jutro będę się dobrze czuła to dac spokój. M wyczytal, że to może się zdarzać zwłaszcza w połowie ciąży (akurat tu jeszcze czas).

reklama
Kruszka mi nawet gdy nie bylam w ciąży zdarzały się takie objawy i zazwyczaj wyjście na świeże powietrze pomaga. Ja teraz to staram się nie chodzic nigdzie sama bo boje się takich sytuacji.
Nie wydaje mi się by było to coś poważnego ale lepiej powiedzieć o tym lekarzowi

Do góry