reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli super ze do domu :)
W koncu personel szpitalny odpocznie :p

Natasza dzis Emily znowu z gorączka sie obudziła o 3 w nocy , tatuś z babcia poszli z nia do pediatry ..., ale to tylko wirus i obejdzie sie bez antybiotyków ...- na całe szczęście :) bo znowu do szpitala to masakra by była ...

Ale naprodukowane :p

Tabasia dobrze że pojechałaś i jesteś spokojniejsza:)

Karina mam nadzieję że Emili żadna choroba nie rozłożyła..

Doli kciuki za wyjście dzisiejsze !! &&&

Ja tam po porodzie się na nic nie nastawiam :) co by się później nie rozczarować...co ma być to będzie :)

Anemonne różne kobiety mają piorytety w życiu :) ja np nie wyobrażam sobie powrotu do pracy wcześniej niż po roku i w tym czasie chciałabym być dla dziecka całą sobą :) więc to zależy od kobiety :)

Ja wczoraj sorawdziłam wynik GBS i jest negatywny także uff :)

Testowałam wczoraj z M mój organizm...i... Nawet jednego skurczu nie miałam...z jednej strony super a z drugiej trochę mnie to przeraża że metody wyganiania dziecia mogą nie zadziałać..

Ale czytałam, że to co zawiera męskie nasienie działa na donoszone dziecko i gotową do porodu ciąże, więc może być tak, że teraz jeszcze nie podziałało, ale za tydzień lub dwa podziała od razu :p ;-)

Wszystkie sposoby działają wtedy kiedy dziecko jest gotowe do wyjścia :p tak to juz byśmy mogły urodzić bo zabawach we wcześniejszych miesiącach :D

Doli super ze do domu :)
W koncu personel szpitalny odpocznie :p

Natasza dzis Emily znowu z gorączka sie obudziła o 3 w nocy , tatuś z babcia poszli z nia do pediatry ..., ale to tylko wirus i obejdzie sie bez antybiotyków ...- na całe szczęście :) bo znowu do szpitala to masakra by była ...

Biedna Emily. Zdrówka jej życze.:p

Moją też coś bierze, znów katar, a w nocy wymiotowała. Ale fakt, że przez tą pogodę ostatnio ciągle przemoczona chodziła, bo ciepło, a śnieg ktory pozostał to strasznie mokry jest, a ona nie popuści, żeby się nie pociaplać. Chciałam, żeby w domu została, ale ona rano w płacz, że chce do przedszkola :-\
Ale to i tak rekord, bo już prawie 5 tydzień przechodziła bez gorączki i poważnej choroby. Myślę, że wizyta u laryngologa i leki, które przepisał pomogły, a teraz jak P. był z nią u laryngologa na kontroli, lekarz kazał odstawić leki i powiedział, że jest wszystko ok. Zmiany (w uchu,migdałek) cofnęły się.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry