reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

lilija dla mnie największym komplementem było jak moi siostrzeńcy powiedzieli, że powinnam iśc do Master Chefa albo swoją restaurację otworzyć. Z kolei bratanek niejadek powiedział swoim rodzicom: ja to tylko u cioci Jagody lubię jeść (ale zawsze jak ma do mnie przyjechać na weekend to gotujemy wspólnie i robimy to co on lubi)

reklama
Witajcie :) dawno się nie odzywalam, ale podczytuje Was:) ja dzisiaj o 22 mam wizytę i znów ogromny stres :(

Werci super ;) bedzie dobrze. O 22 co tak pozno ?

Yyy dziewczynki odbieraja urode ? Kolezanka mowi ze brzydne w tej ciazy :D haha prawde mowi bo lustro mam i widze.. twarz jakas sucha.. wypryski itd..
Dziewcxyny wytrzymacie moje marudzenie ? Jeszcze 13 dni ? A potem albo radosc wielka albo jaka depreche ?
Wiemm najwazniejsze by bylo zdrowe ..i wszystko rozumiem
.ii wogle szczesciara jestem ze dane mi jest miec tyle dzieci.. bo niektorzy staraja sie latami my o Emilka 2 lata ponad.) Ale i tak nie potrafie myslec inaczej noz ze chce corcie!
Nienormalna jestem ;(
Mam juz dosc tego myslenia niech ten czas szybciej mija...

Sorki za moje marudzenie ale moje wszystkie mysli do jednego soe sprowadzaja ;(

Mój też mnie smyra od niedzieli,a dziś to się poplakalam, bo tracilam już wiarę, że po tym co przeszłam będzie mi to jeszcze dane.

reklama
Kruszka ciesze sie razem z Toba :tak:
Akuku- ja tez bym sie juz doczekac nie mogła na Twoim miejscu.... dziewczynka tez jest moim ogromnym marzeniem wiec moze ale to tylko moze zdecyduje sie na trzecia probe :) chyba ze lekarz sie pomylił....
A ja znowu na zwolnieniu lekarskim - tym razem wirusowe zpalenie oskrzeli- jeszcze nigdy nie byłam tyle razy chora jak w tym sezonie...tak samo mój syn który jest chory srednio co dwa tygodnie...ja juz chce zeby ta zima sie skonczyła i zabrała te choróbska ze soba!

Do góry