Witam się bo bardzo długiej przerwie u mnie już ok wcześniej to jakaś masakra dzieci cały czas chore jak jedno wyzdrowialo to drugie chore i tak w kółko. ..nie dam rady już nadrobić ale postaram się być już na bieżąco. Kotek trzymam kciuki za dwie kreseczki:-)
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a co studiujesz?Ja juz na Uczelni :-( zmiana czasu spowodowała moje niewyspanie..
Czesc dzieeczyny . u nas nastepna listopadowka stracila dzidzie kurcze to takie smutne.
julita1212
Witajcie
dziewczyny które mają już swoje pociechy i starają się o kolejne, nie boicie się?
Mnie czasami dopada taka myśl że nie dam sobie rady, że z dwójką to nie to samo co jedno w dodatku już pięcioletnie, nie wiem czy różnica nie za duża...
jak jest u was?
dziewczyny które mają już swoje pociechy i starają się o kolejne, nie boicie się?
Mnie czasami dopada taka myśl że nie dam sobie rady, że z dwójką to nie to samo co jedno w dodatku już pięcioletnie, nie wiem czy różnica nie za duża...
jak jest u was?
reklama
julita1212
A to na pewno, dla dziecka zawsze lepiej mieć rodzeństwo ale co z rodzicemRóżnica do 5lat podobno jest najlepsza;-)) ja nie mam Jeszce dzieciątka więc się nie boję ale myślę ze fajnie mieć dwójkę to młodsze szybciej się rozwija przy starszym bo naśladuje he

Tym bardziej że to jednak matka najwiecej czasu zajmuje się dzieckiem...no i chodzi w ciąży i całe te niedogodności ciążowe;P