reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Blerka ja z wieloma rzeczami tak mam :D
Teraz wydaje mi sie niezbędne a moze sie okazać ze nawet nie użyje dlatego o niektórych rzeczach zaczynam myślec z trzy razy i albo wpisuje na listę albo odrzucam..
Laktator mam elektryczny pojedynczy bo na podwójny szkoda mo było kasy.. Ale czytam np na kwoetniowkach co one tam piszą o dzieciaczkach to np wychodzi ze przydatny .. Ale co kobieta to inna opinia i wcześniejsze doświadczenia..

reklama
Ja za pierwszym razem nie uzywalam w ogole laktatora, za drugim troche, ale nie regularnie.

Zgadzam sie co do listy - mozna na niej umiescic wszystko. Czy na watku wyprawkowym gdzies nie bylo takiej obszernej wlasnie 'do wykreslania'?

I pytanie z innej puli - czy macie doswiadczenia z przewozeniem fotelikow sam samolotem? Chodzi mi o nadanie do luku bagazowego. Teoretycznie to nie problem, ale zastanawiam sie jak dobrze zabezpieczyc, zeby nie zniszczyli

Lunera jest wszystko w liscie wuprawkowej na pierwszej stronie. Ja dzisiaj ja przegladnelam i okazalo się że większość mam:-) zostaly jakies *******y typu podklady poporodowe majtki siateczkowe itd to dzisiaj siadlam i zamowilam u jednego sprzedawcy nawet proszek. Także zostalo mi do kupienia rozek (o ile kupie ale pewnie tak) poduszka (ale chyba nie kupuje:-) do luzeczka mam klin) i lek na kolki i wkładki laktacyjne. A tak to wszystko mam:-D

Blerka ja nic jeszcze nie kupowalam. Dopiero dzisiaj a mam wszystko po niunce:-) nawet fride onisept i sol morska. Sol to do tej pory uzywam do inhalatora.
Teraz to musze wozek ze strychu sciagnac i mu tapicerke przeprac

Dziewczyny moj M w szpitalu, obcial sobie kawalek palca w pracy i dopiero jak wieczorem zadzwonilam bo nie wracal z pracy to mowi nie denerwuj się az sie poryczalam ze wszystkiego i poszlam zmywac zeby sie czyms zajac. Zawsze cos jak nie ze mna to teraz to a dopiero zaczal nowa prace ahhh Najwazniejsze ze to nic groznego, ze zyje. Teraz leze i czekam az wroci z tego szpitala.

reklama
A ja się pytałam o radę, bo mnie bolało i wszyscy (oprócz lucalew) mnie zlali.... przykro mi buuuuu :( . No ale dobrze ,że dramatów nie ma, bo Już mnie nie boli na szczęscie. Dobranoc.

Do góry