reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

Kadi, cierpisz na bezsenność? :) ja obudziłam się o 5 jak M wstawal z łóżka, oprócz tego dwa razy w nocy na siku ale ponieważ poszłam spać ok 22 godz to byłam paskudnie zmęczona i zasypialam w momencie ;) zero bezsenności w środku nocy. M wyjeżdża na dwa albo trzy dni więc będę sama z Z. I muszę wszystko ogarnąć... łącznie z paleniem w piecu, no ale jak nie my to kto?
Dzisiaj ok 20 godz idę na usg żeby zobaczyć czy wszystko w porządku z dzidzisiem i co słychać między nogami ;)
Najgorsze, że Z muszę zabrać ze sobą a ona z reguły o 19 30 już śpi...

reklama
Isia1982 moje godziny spania ostatnio się trochę pozmieniały :) nie mogę wyspać pełnych 8h nawet :D wczoraj zasnęłam o 5tej rano, obudziłam się o 12stej, biegiem pod prysznic, bo pasowało się wydepilować przed wizytą u gin :D u mojego "lokatora" jaja wyszły między nogami, będzie syn ;) później zasnęłam o 20, obudziłam się z myślą, że może już jest rano, a tu 23 ;| i tak sobie nie śpię od tamtej pory :D biegam do lodówki i wc na zmiane :)

ja z reguły padam o godz 20 lub parę minut później...
I wtedy budzę się po 1 w nocy i nie śpię przez jakieś 2-3 godzin... jak uda mi się przeciągnąć spanie do 22 to przyspie całą noc ale rano jestem nie do życia bo bym mogła tylko spać...
O 7 muszę budzić Z i dać jej lekkie śniadanie bo na godz 00 30 idziemy na usg brzuszka... od pół roku boli ja brzuch a ostatnio coraz częściej...
Już była odrobaczona, miała dietę i nic... ostatnio nawet w przedszkolu zwrócili mi na to uwagę... mam nadzieję że nic tam nie wyjdzie a potem szybko muszę ją odstawić do przedszkola a ja jadę na uczelnie do godz 17... Dobrze, że Z ma dzisiaj zuchy i drużynowa odbierze mi ją z przedszkola ;)

Z to Twoja córka ?:) no to powodzenia na badaniach;) TRZYMAM KCIUKI, ze nic złego nie wyjdzie, może to tylko stres ? wieele znam takich przypadków :)

Ja się z moim obudziła i jakoś już spać nie umie więc pewnie w ciągu dnia mnie sieknie zaraz ide coś zjeść a potem powolutku do lekarza mam na 12:45 ale pewnie się przeciagnie jak zwykle :/

Witam !

Ostatnio w ogóle nie jestem w temacie, bo tyle skrobiecie,że nie idzie Was nadrobić. Dobrze,że poszłam z mężem na połówkowe prywatnie, bo mój lekarz żadnych pomiarów mi nie zrobił, wszystko wyglądało tak pobieżnie że szok.Pokazał jedną nóżkę, główkę, kręgosłup, brzuszek i koniec. Łożysko na tylnej ścianie, mała ułożona główkowo i tyle. Tak wyglądało jego badanie usg kontrolne w ołowie ciąży. Brak słów. No i oczywiście powiedział,że dziecko nie zdradziło nam płci póki co, ale my już poznaliśmy naszą córcię :) :-)

W temacie karmienia piersią za bardzo się nie wypowiem, bo to temat przede mną. A co do krzywej to za 3 tyg na wizycie dostanę skierowanie. Pozdrawiam!

Hejka !
Dzisiaj przed ostatni dzień jak pilnuje dziewczynek Ale nie mam już siły... do tej najmłodszej :(
Coś mnie pobolewa dzisiaj brzuch :/
Już jest coraz większy i bardziej widoczny i taka kuleczka :D
A wiazadla mnie wykańcza szybko :/ a u Was jak?

reklama
Do góry