happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi-to sie cieszę
wcześniej i nadal pisze przede wszystkim prozę,wiersze i opowiada wiec blog to nowość
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja lubie poezje, kiedys sama pisalam wierszeLuxi-to sie cieszęwcześniej i nadal pisze przede wszystkim prozę,wiersze i opowiada wiec blog to nowość

ja bardzo duzo w ogole czytam, ale poezja to kiedys byl moj swiatLuxi-ja kocham! To miłość mojego życia od 15 lattez ci moge dac link
tylko tam tez ostatnio cisza...a i wiersze są czesto trudne i brutalne
jak ja widze teraz gowniarzy na tabletach to mam ochote im dac ksiazke w lape!!Kasik90-dziękuję,mam 3 wiersze w takim tomiku poezji,w tym roku chcialam wydac swój wlasny z prozą opowidladaniami i poezją ale odkladam to na za rok,teraz są ważniejsze sprawi
Luxi-ja tez,kocham czytać,pisać też![]()
Kasik90-dziękuję,mam 3 wiersze w takim tomiku poezji,w tym roku chcialam wydac swój wlasny z prozą opowidladaniami i poezją ale odkladam to na za rok,teraz są ważniejsze sprawi
Luxi-ja tez,kocham czytać,pisać też![]()