happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kasik -dziękuję wierzę ze dam rade a nawet jeśli nie to nic sie nie stanie bo pisanie jest moim lekarstwem na blizny w psychice 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ludzie nie potrafia lubi nie chca zrozumiec pewnych rzeczyLuxi-mało kto lubi i rozumie przeslanie takiego tematu,czesto slysze ze przedstawiam coś np.gwalt na 11latce zbyt obrazowo,ludzie nie rozumieja dlaczego...
a ja bardzo wrazliwa i jak widze czyjes cierpienie to zaraz mam ochote beczecLuxi-masz racje wola nie wiedziec,nie rozumiec i nie myslec tak.jest łatwiej
nic nie mozesz, maja swoj rozum a wlasciwie jego brakLuxi-ja tez ale staram sie pomóc czasm mam ochote dac w pysk zeby sie obudzili i przestali sonoe zycie marnować a tak ...no cóż robie co mogę
masz charakter podobny do mojegoLuxi-no cóż glupia je i tak próbuje
dawaj, ale rano przeczytam bo spadak juz spac, musze odespacLuxi-może podsune ci jeden z moich tekstów
(Blogowy akurat) moze ci się spodobać