Hehe spokojak bedziesz widziala miotle na niebie to ja![]()
parkuj na balkonie
ten ozdobiony girlanda na balustradzie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe spokojak bedziesz widziala miotle na niebie to ja![]()
parkuj na balkonie
Piersi z kurczaka w panierce i jakis sos moze machne [emoji14] Brak weny.. . [emoji14]hej ja mam wolne, co macie na obiad? ja mam gnoccchi z warzywami plus sos pomidorowy i mozzarella![]()
Piersi z kurczaka w panierce i jakis sos moze machne [emoji14] Brak weny.. . [emoji14]
Za to pospalam sobie do 12
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
ok miejsce mi zrobHehe spokoparkuj na balkonie
![]()

wolne masz czy juz masz to zwolnienie? jak to teraz wyglada?Piersi z kurczaka w panierce i jakis sos moze machne [emoji14] Brak weny.. . [emoji14]
Za to pospalam sobie do 12
W pon mi sie platny urlop konczy i od pon az do macierzynskiego bede na zwolnieniuwolne masz czy juz masz to zwolnienie? jak to teraz wyglada?
ooooo u nas tez wielkie porzadki dzis, samiec w koncu sie ogarnal na porzadnie i duzo juz zrobilW pon mi sie platny urlop konczy i od pon az do macierzynskiego bede na zwolnieniu
Za pranie i prasowanie panicza garderoby sie wzielam
No u nas sie porzaki dopiero zaczna, bo dzisiaj ten zalany pokoj bedzie wykonczony i bede mogla posprzatac ten burdel... syf sie taki wszedzie nanosil, ze glowa mala...ooooo u nas tez wielkie porzadki dzis, samiec w koncu sie ogarnal na porzadnie i duzo juz zrobil
nienawidze remontow wrrrrNo u nas sie porzaki dopiero zaczna, bo dzisiaj ten zalany pokoj bedzie wykonczony i bede mogla posprzatac ten burdel... syf sie taki wszedzie nanosil, ze glowa mala...
Ja Lux tez, ale mus to musnienawidze remontow wrrrr