reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Xbumx nie prawda ją też sama faebowalam w domu włosy na blond mam taki Ala Lodowy blond i nie mam zniszczonych[emoji14]

Peraplu zazdro bo u nas nie ma czegoś takiego[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Paraplu musisz przejść na zioła, bo antydepresanty są niewskazane w ciąży.
Ja w przyszłym tygodniu przed wylotem idę na zakupy do Penneya i zamierzam się obkupić (to to samo co Primark) :)

Paraplu z tego co wiem antydepresantow nie można brać w ciąży , moja siostra dostała zamiennik na ziołowe takie zwykle dostępne w aptece
[emoji57]

Wlasnie rozmawialam ze swoim lekarzem. Ten co biore jest bardzo bezpieczny, powiklania wystepuja 1 na 10 milionow ciaz.
Ale tak czy siak na wszelki wypadek przez kolejne 2 tygodnie mam zejsc z 15mg na 10mg i jesli bede dobrze sie czuc to bedziemy dalej zmniejszac ac do odstawienia.
Jesli bedzie ciezko z moja mozgownica to zostane na dawce podtrzymujacej czyli 10mg.

Paraplu dasz rade , przecież slina kobietka z ciebie i ładnie odstawisz [emoji8]

Dzień dobry

Tęczowa miło że jesteś :)

Paraplu noc przespana czy bezsenna z wrażenia?

Bum ja też często experymentuje z farbami hyhy ... ale dziś właśnie postanowiłam z tym skończyć i umówiłem się z fryzjerka ...dopiero co prawda na 15.06 ale dam rade :)jak dziecię się czuje ?

Jugo a może teraz Ty zatestujesz ?

Jula hop hop ?

Oleczka stres to normalny odruch .. będzie dobrze :)

Tynka ozesz Ty ale cie urządzili z tym zaliczeniem :) ale dasz rade ,spryciulka z ciebie :)

Wiecie co ... a ja to chyba poraź pierwszy od 10000 lat będę miała cykl w którym nie zrobię testu :| a co ... odmiana musi być :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula a mała juz lepiej , dziś już nie brała leków , kaszel od czasu do czasu jeszcze jest , ale dzwoniłam do przychodni i jak do piątku nie zniknie to mamy się pojawić na kontrole [emoji6]
Ty masz ładny kolorek anula jak ten na fb jest aktulany [emoji4]
Wytrzymasz bez testowania ?
Mnie by chyba rozniosło [emoji23]

Anula a mała juz lepiej , dziś już nie brała leków , kaszel od czasu do czasu jeszcze jest , ale dzwoniłam do przychodni i jak do piątku nie zniknie to mamy się pojawić na kontrole [emoji6]
Ty masz ładny kolorek anula jak ten na fb jest aktulany [emoji4]
Wytrzymasz bez testowania ?
Mnie by chyba rozniosło [emoji23]

ja kochana mam ombre :) teraz hehe

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula srednia ta noc byla, ze 2 godziny zasypialam, a jak usnelam to budzilam sie co godzine.
A dzisiaj musialam pogapic sie na test bo mialam wrazenie, ze to byl sen. Nadal nie wierze :D
I staram sie za duzo nie myslec bo mi sie robi slabo z przerazenia :D

Bum calusy dla cory, mam nadzieje, ze przejdzie do piatku i nie trzeba bedzie lekow.

Ombre <3 przepiekne, uwielbiam!! Zazdraszczam :)

dobry, stresik jest, do 18-tej blisko
Tynka mam ochote przyjechac i Cie przytulic..masz prawo byc zazdrosna...to normalne ludzkie uczucie i ja pamietam jak nie moglam przedtem zajsc, co ja czulam, jak mi przykro bylo gdy ktos kolo mnie oglosil, ze sie spodziewa dziecka, takie uklucie w sercu, zal, zlosc czemu ona a nie ja...i zaczelam z tym walczyc tylumaczyc sobie, ze moze ta kobieta tez walczyla, moze sie leczyla, moze tez nocami plakala, moze psychika zaczela jej siadac...mam taka osobe w otoczeniu, kolezanka szwagierki, dwa latat walcza i nic, sa po dwoch inseminacjach..ludzie zdrowi, badania super i nie moga miec dzieci, to jest masakra jak sie sprobuje juz tyle czasu i nic...boje sie, ze pewnego dnia jak tam pojade do tesciowej to akurat ta dziewczyna przyjedzie i zobaczy moj brzuch, jak sie zachowa? co powie? czy bedzie umiala ze mna rozmawiac? nie wiem, ale ja czasami czuje, ze niektore osoby moja ciaza boli i wiesz, ze to tez jest przykre :no: bo ja nie wymagam by ktos sie cieszyl i mi brzuch calowal, ale kuzwa to niech sie ta osoba usunie z mojego terenu i spada...
Ciebie rozumiem i wiem, ze sie z naszych ciaz na forum cieszysz, bo to widac, a ze boli Cie, ze juz kolejna zaszla to ok, wyrzuc ta zlosc, masz prawo, my Ciebie zawsze wesprzemy i pamietaj, ze mozesz nam napisac wszystko, nawet to, ze jestes wku.rwiona, bo znow ktoras zaszla, to normalny ludzki odruch, nic sie nie boj i walcz dalej a i Tobie sie uda!!!!!!

reklama
Do góry