ja udaje ze wszystko ok, a musze tu miec mozg wlaczony bo sa faktury i inne dokumanty i musze tego pilniowac zeby bledow nie bylo, ja tylko czekam na 17-ta i na skrzydlach stad wychodze do domu!Moj M sie poplakal ze smiechuWspolczul mi bardzo, ale jak juz bylo po i wyszlam uradowana z lazienki to oboje parsknelismy smiechem.
Zdziwaczalam ostatnio. Najchetniej bym przesypiala cale dnie,w pracy nie moge sie na niczym skupic i przez to nie jestem tak towarzyska jak bylam do tej pory. Klienci przyzywczajeni sa do mnie usmiechnietej od ucha do ucha, zartujacej, zagadujacej a teraz... masakra. Wkurza mnie jak ktos chce ze mna pogadac. Najchetniej podalabym towar i tyle bo naprawde rozmowa mnie meczy. To chyba efekt przemeczenia organizmu i ciaglej sennosci. Mam nadzieje, ze to minie bo sama ze soba sie zle czuje.
ja jak mi sie chce siku to lece biegeim zreszta mam te bakterie w oczu i biore urinal a tu zaczelo mnie cos piec lekko, na stan zapalny to nie wyglada, sluz normalny, zapach ok, kolor i ilosc tez, wiec pewnie od moczu to idzie, ale biore leki! i sikam rzadko i kropelkami wiec moze ten urinal nie daje rady