reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Moj M sie poplakal ze smiechu :p Wspolczul mi bardzo, ale jak juz bylo po i wyszlam uradowana z lazienki to oboje parsknelismy smiechem.

Zdziwaczalam ostatnio. Najchetniej bym przesypiala cale dnie,w pracy nie moge sie na niczym skupic i przez to nie jestem tak towarzyska jak bylam do tej pory. Klienci przyzywczajeni sa do mnie usmiechnietej od ucha do ucha, zartujacej, zagadujacej a teraz... masakra. Wkurza mnie jak ktos chce ze mna pogadac. Najchetniej podalabym towar i tyle bo naprawde rozmowa mnie meczy. To chyba efekt przemeczenia organizmu i ciaglej sennosci. Mam nadzieje, ze to minie bo sama ze soba sie zle czuje.
ja udaje ze wszystko ok, a musze tu miec mozg wlaczony bo sa faktury i inne dokumanty i musze tego pilniowac zeby bledow nie bylo, ja tylko czekam na 17-ta i na skrzydlach stad wychodze do domu!
ja jak mi sie chce siku to lece biegeim zreszta mam te bakterie w oczu i biore urinal a tu zaczelo mnie cos piec lekko, na stan zapalny to nie wyglada, sluz normalny, zapach ok, kolor i ilosc tez, wiec pewnie od moczu to idzie, ale biore leki! i sikam rzadko i kropelkami wiec moze ten urinal nie daje rady :oo:

reklama
No dokładnie. Nawet jak mi się chce w ciągu dnia, to D nie ma, a wieczorem tak muli, że nie ma szansy. Normalnie chyba na palcach jednej ręki jestem w stanie policzyć ile razy się bzyknęliśmy w ciągu ostatnich 2 miesięcy...
No mi też się chce w ciągu dnia jak mojego nie ma bo w robocie.
A bo ja kuzwa Naczytam się jakiś erotykow za dnia typu cross, Grey itp i mi się chce. A wieczorem kurde zmulona leżę, często z miska przy łóżku [emoji6].
Mój mówił że zacznie chyba w trakcie przerwy w pracy za dnia przyjeżdżać żeby mnie szybko bzyknac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo wieczorem to ja nie tomna do gadania a co dopiero na bzykania [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

No mi też się chce w ciągu dnia jak mojego nie ma bo w robocie.
A bo ja kuzwa Naczytam się jakiś erotykow za dnia typu cross, Grey itp i mi się chce. A wieczorem kurde zmulona leżę, często z miska przy łóżku [emoji6].
Mój mówił że zacznie chyba w trakcie przerwy w pracy za dnia przyjeżdżać żeby mnie szybko bzyknac [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] bo wieczorem to ja nie tomna do gadania a co dopiero na bzykania [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę... moje libido chyba zupełnie padło, nie zależnie od pory dnia czy nocy :/

Mój M. jest typem cierpiącym w milczeniu, nigdy niczego nie da po sobie poznać, co mnie często do szału doprowadza. Przez takie zachowanie myślałam, że się nie przejmuje tak bardzo jak ja, że te wszystkie rozterki i lękipo stracie są mu obce... ale ostatnio mnie przytulił po moim kolejnym pesymistycznym monologu i powiedział, że on też się boi, że też płakał po naszej stracie, ale nigdy przy mnie, bo jak to określił, wydawało mu się, że przy moim cierpieniu jego ból jest niczym i to ja byłam wtedy najważniejsza. Usłyszałam, że mimo tego wszystkiego bardzo wierzy, że będzie dobrze. I nigdy przedtem nie poczułam takiej pozytywnej energii jak wtedy gdy usłyszałam te słowa. Poczułam, że naprawdę jesteśmy w tym razem i musimy myśleć pozytywnie również dla siebie nawzajem :)
Mój D wspierał mnie po stracie, ale on bardziej starał się wspierac mnie, niż sam cierpiał. I to nie jest tak, że jak Twój się nie przyznawał, tylko po pierwsze dla niego to nawet nie było dziecko, tylko zlepek komórek i jeśli nie tym razem, to uda się następnym. On bardziej przeżywał moje cierpienie, kiedy byłam w szpitalu i czekałam na zabieg. W tym wypadku on zupełnie nie rozumie bólu po stracie. Poza tym to już będzie jego trzecie dziecko i tak naprawdę, to decyzję o staraniach podjęliśmy, bo D wiedział, że ja bardzo chcę mieć drugie dziecko. Wreszcie stwierdził, że ja już stara jestem i że skoro mamy się starać o kolejne, to czas najwyższy. Wiem, że on mnie kocha, ale dziecko w ciąży, to już zupełnie inna sprawa. On ma trochę angielskie podejście i uważa, że dziecko jest dzieckiem dopiero od momentu w którym jest w stanie przeżyć samodzielnie poza organizmem kobiety. Czasami mi brakuje tego, żeby podchodził do ciąży i tego dziecka bardziej emocjonalnie, ale już się przyzwyczaiłam.

Antiope gdyby moja przespiała noce też by pewnie z nami nie spała Zresztą ona śpi w łóżeczku do czasu aż ja przyjdę do sypialni Tylko potem jak już się przebudza gdy my już śpimy to trafia do nas Oczywiście w międzyczasie zanim się położymy kilka razy i tak muszę ją wyjmowac usypiac i wkładać Ostatnio żeby ją w ogóle odłożyć to muszę z nią wejść do łóżeczka no cyrki niezłe Kiedyś opowiem to jej facetom (albo jednemu) :p a Twój dzieć od kiedy przesypia noce?
Wiesz co, już nie pamiętam dokładnie ile miał, ale to było chyba jakoś koło 10 miesiąca.

dzwonilam do ginki i przyjade dzis do niej, wejde po mojej bratowej, zaczelo mnie juz piec na maksa i szczypie i sie boje o dziecko, mowila, ze za wizyte nie policzy tylko zajrzy co tam sie dzieje i da leki

dzwonilam do ginki i przyjade dzis do niej, wejde po mojej bratowej, zaczelo mnie juz piec na maksa i szczypie i sie boje o dziecko, mowila, ze za wizyte nie policzy tylko zajrzy co tam sie dzieje i da leki
Może się okazać, że będziesz musaiła zrobić posiew, żeby było wiadomo czym Cię leczyć, jeśli to coś poważniejszego.

reklama

Tak lepiej to sprawdzic bo kazda infekcja w ciąży jest groźna. A tak dostaniesz leki, szybko zadziałają i bedzie dobrze :) a moze i dzidzia podejrzycie?

Do góry