pisanka89
Fanka BB :)
ty się tak nie ciesz jestes na mnie skazana ;phehe
a ja świętokrzyskie i conajbliżej do Pisanki mam
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
ty się tak nie ciesz jestes na mnie skazana ;phehe
a ja świętokrzyskie i conajbliżej do Pisanki mam
![]()
ale ci super ;p zazdroszczęDalej się nie dało![]()
to ty za daleko mieszkasz;pDalej się nie dało![]()
ale ci super ;p zazdroszczęile masz jakich ubranek?duzo wydałas na wyprawke dla dzieci? Ja czytałam gdzies że najlepiej po 7 sztuk każdego kupic na głowe. Tzn 7 sztuk body z dł rekawem kilka z krotkim jezeli jest okres zimowy albo po 7 kaftanikow ze spodenkami albo spiochow itd
aa rozumiemPisanka dla noworodka wg mnie lepsze sa spiochy z kaftanikami niż body bo to maleństwo i przez głowe nie dobrze zakładać. Ale jak dziecko ma juz te 3 miesiące to lepsze body bo kaftaniki sie sciągaja. A spodenki dla noworodka to chyba niewygodne.
Weź bo Cię walnę...jakbym słyszała moją teściowąale ci super ;p zazdroszczęile masz jakich ubranek?duzo wydałas na wyprawke dla dzieci? Ja czytałam gdzies że najlepiej po 7 sztuk każdego kupic na głowe. Tzn 7 sztuk body z dł rekawem kilka z krotkim jezeli jest okres zimowy albo po 7 kaftanikow ze spodenkami albo spiochow itd
Ja kupowałam od 50.Pisanka
a ja dalej nic nie kupiłam, może po sobocie się skuszę... tylko nie mam zielonego pojęcia jakie rozmiary brać...